reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tak to ja :) byłam - szyjka 2,8 cm. Lekarz powiedział, ze teraz to ona już nie stwarza zagrożenia i mam starać się wrócić do normalnego trybu życia. Tzn. Ostrożnie, pomału, ale chodzić, nie leżeć. Nie dźwigać.

Tak, jak mówiłam po ostatniej wizycie w szpitalu moja miała 2 cm. Czyli się znów skróciła, ale powiedzieli, ze super. Jestem ciekawa ile jutro będzie miała i co mi powie lekarz [emoji23]

reklama
Boze.... cala sie trzese i rycze jak glupia .... dzwonili i kariotyp poprawny !!!! oszaleje

Jak się cieszę!!! Aż mam ciarki!!! Przytulam mocno!!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
Do góry