reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja już po ptenatalnych :) wszystko u Lenki dobrze [emoji16] zdrowa, ulozona główka do dołu :) waży 1610 [emoji16] a co oznacza lozysko I stopień? To już to najstarsze? Lekarz zwrócił uwagę, że wody w normie, ale na dolnej granicy i mam pić 3L jak są upaly a nie 1.5L[emoji39] no i mam poprosić mojego by to na następnej wizycie skontrolowal
Super, że wszystko ok :)

Sąsiadów mam Chińczyków :D i mało się znamy :D a koleżanki w pracy.. Hmmm może lody zjem :D
No zawsze to jakieś rozwiązanie [emoji16] ja zjadłam trochę żurawiny ale czekoladę kokosową bym zjadła ( jak w życiu tej nielubilam) ale po zdjęciu od szczesliwej ciężarnej mi się zachcialo[emoji23] ale mój do 21 w pracy musi być więc też muszę się czymś innym zadowolić [emoji16]

No zawsze to jakieś rozwiązanie [emoji16] ja zjadłam trochę żurawiny ale czekoladę kokosową bym zjadła ( jak w życiu tej nielubilam) ale po zdjęciu od szczesliwej ciężarnej mi się zachcialo[emoji23] ale mój do 21 w pracy musi być więc też muszę się czymś innym zadowolić [emoji16]
Też mam ochotę na słodkie... [emoji15]
Wczoraj zrobiłam lody orzechowe, a za chwilę pójdę chyba robić pralinki czekoladowe... [emoji15]

Dlatego uważam, że cacao w domu zawsze musi być ;)
Wtedy z podstawowych produktów coś się da zrobić czekoladowego [emoji6]

Wczoraj zrobiłam lody orzechowe, a za chwilę pójdę chyba robić pralinki czekoladowe... [emoji15]

jak robisz lody orzechowe ? ja truskawkowe potrafie dobre ale orzechwe mi wychodza kwasne buuu...

reklama

Mam kakao i chyba sobie zaraz zrobię [emoji16]

Do góry