kinga30
Fanka BB :)
Cieszę się, będę szybciej sprawdzona a już myślałam czy nie przyspieszyć wizytyO to fajnie[emoji3]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cieszę się, będę szybciej sprawdzona a już myślałam czy nie przyspieszyć wizytyO to fajnie[emoji3]
Super [emoji106]To mam wizytę w sobotę na 11 bo w przyszłym tygodniu mojej pani doktor nie ma i mi przyspieszyła[emoji5]
Przeczytaj skład ketchupu, przestaniesz się dziwićMam, dobrze pamiętasz. Po lodach cukier mam okej po batoniku też po małej ilości czekolady też, a skacze mi po kechupie [emoji23][emoji23][emoji23]
A to nie wiem wiem że po CC może wziąć opiekę 2 tygodnieDziewczynki powiedzcie mi bo moja mama mówi, że chyba nie mam racji i już sama zwątpiłam... Facetowi po urodzeniu dziecka należą się dwa tygodnie urlopu? Za urodzenie dziecka?
Może wziąć ten tacierzynski 2 tyg. Ale ma na to czas do 2urodzin dziecka. No i opieka po CC też się należy.Dziewczynki powiedzcie mi bo moja mama mówi, że chyba nie mam racji i już sama zwątpiłam... Facetowi po urodzeniu dziecka należą się dwa tygodnie urlopu? Za urodzenie dziecka?
I ten tacierzynski trwa dwa tygodnie mimo tego, że ja będę rok na macierzynskim?Może wziąć ten tacierzynski 2 tyg. Ale ma na to czas do 2urodzin dziecka. No i opieka po CC też się należy.
Tak, to są specjalne 2 tyg tylko dla taty. Niezależnie od macierzyńskiegoI ten tacierzynski trwa dwa tygodnie mimo tego, że ja będę rok na macierzynskim?
I jest normalnie platny?Tak, to są specjalne 2 tyg tylko dla taty. Niezależnie od macierzyńskiego