sara102938
Zaciekawiona BB
Wytłumacz mi bo już zglupialam. Podawane przez Ciebie wartości to np dwadzieścia trzy tysiące dziewięćset czy dwadzieścia trzy koma dziewięć?
Niestety to nie są tysiące tylko teraz mam 25 koma 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wytłumacz mi bo już zglupialam. Podawane przez Ciebie wartości to np dwadzieścia trzy tysiące dziewięćset czy dwadzieścia trzy koma dziewięć?
Bardzo mi przykro ale...Niestety to nie są tysiące tylko teraz mam 25 koma 9![]()
Bodajze @dżoasia tak miala ze na poczatku beta byla kijowa a potem zaczęła rosnac z tym ze i tak.skonczylo sie poronieniem ale ona ma tez troche nsgmatwane w immunologiiWłaśnie zdziwilam sie jak powiedzialas ze przy takich duzych wartościach. No mam nadzieje ze jeszcze ruszy, dzisiaj jestem w 11dpt, jak myslicie jest jeszcze nadzieja ze sie ruszy?
Krakow jest mega pisowski tak jak dlugo te ciule tu beda rzadzic nici z refundacji zabiegu.Gdyby naziści kierowali się takimi przeslankami jak my i dopuszczał tylko takich "zbrodni" to swiat nie slyszalby o holokauście a Hitler dostałby pokojowego Nobla
Mnie to samo czeka...Aż wyjęłam swoją grubą tekę z badaniami [emoji2] Tak heterozygotyczna mutacja C677T w genie MTHFR.
To było moje pierwsze zajście przy 3cim transferze, przy dwóch wcześniejszych beta nawet nie drgnęłaPrzy takich wynikach jakie masz może mieć wpływ imunologia. Bo jednak zachodzisz w ta ciążę i bety są naprawdę Ok. W pewnym momencie jednak organizm przestaje je przyswajac więc może coś być na rzeczy
Ja nie zgodzilam się od razu na zabieg wiec Siedziałam w tym szpitalu licząc na to, ze uda się go uniknąć- miałam 2 razy założone tabletki i h*** z tego, na 3 dzień stwierdzili ze i tak zabiegTo mnie nie pocieszylasmam nadzieję że u mnie będzie inaczej bo już ma dość tego wszystkiego...
dzięki czas pokaże. Brzuch mnie dziś boli i mam nadzieje ze tak powinno być.
Hmm ja ostatnio miałam coś później ale nie pamiętam ile muszę się zapytać teraz jak pójdęMi podawał gin na wizycie serduszkowej.
Ja dzisiaj dostałam krwawienie ale powoli jakby przestaje więc zobaczymy co będzie jutro ... Jak do poniedziałku się nie rozkręci to dzwonię do lekarza czy mam zapodac tablety we wtorek ... Nie wiem jak u Ciebie ale mi kazał 3 od razu znajoma zaś miała tylko jedna ... Co ma być to będzie nie unikne tego chociaż bardzo bym chciała ominąć szpital i to wszystko ...Ja nie zgodzilam się od razu na zabieg wiec Siedziałam w tym szpitalu licząc na to, ze uda się go uniknąć- miałam 2 razy założone tabletki i h*** z tego, na 3 dzień stwierdzili ze i tak zabiegMam nadzieje i trzymam kciuki zebys nie musiala tego przechodzić
Mnie pytasz kochana?Aneette co słychać?