reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wow ile lat przetrwały!
Pewnie moja mama tez ma moje znając ją:)
Pewnie tak, bo mamy takie rzeczy chomikują ;) zwłaszcza, że wtedy było bardzo ciężko o ubranka (wyż demograficzny po stanie wojennym....)
Ja też na pewno kilka rzeczy zostawię - ubranko, w którym będziemy wychodzić ze szpitala, śpioszki, które niedługo powstaną w prezencie dla męża (jakkolwiek to brzmi [emoji23] ale jak wrzucę foto, to będzie wiadomo, co miałam na myśli ;))
I pewnie jeszcze parę jakiś ubranek, do których będę miała większy sentyment z jakiegoś powodu ;)
Pudełko na skarby przecież już jest[emoji16]

reklama
Trochę mnie nie było znów ale zamawiałam resztę dla Maksia na allegro ;) więc dokupiłam
- Wanienke ze stelażem
- Wkład do pościeli (kołdra + poduszka)
- Prześcieradło do łóżeczka
- Organizer do łóżeczka
- Pudełeczko na smoczek
- ochraniacz na materac do łóżeczka
- nożyczki do paznokci
- Rożek (śliczny <3)
- materacyk / gąbeczkę do kąpieli
Zobacz załącznik 855797

No i został nam tylko albo aż wózek... Ile z was kupiło używany??? Czy każda nowy??
Ja kupiłam używany. W stanie idealnym, a wszystko można sobie wyprać.

Zdjęcia historycznych, 35-letnich ubranek ;)

Moje pierwsze śpioszki i dwa kaftaniki:
Zobacz załącznik 855793
(ja byłam ze stycznia, więc kaftaniki trochę za ciepłe ;))

Sweterek i czapeczka z chrztu
Zobacz załącznik 855794

I becik, w którym mnie kiedyś do chrztu nieśli i któremu zdecydowanie żelazko potrzebne [emoji23] ale doprał się ładnie :)
Będzie jako wkładka do gondoli - to cienka bawełna, a jak zacznie się robić chłodniej, to do środka włożę jakąś wkładkę ;)
Zobacz załącznik 855795
Pewnie też bym takie miała po mnie bo używałam ich do lalki bobasa, ale jak 20 lat temu ciocia urodziła dziecko i była biedna to jej oddałam i przepadły ;)

U nas sie uzywa poscieli do wozka , kupilam jedna ... za to nie uzywa sie spiworkow...
Agnieszka becik swietny, sama bym chciala !
Marika ja tez wciaz nie mam decyzji wozkowej , ciekawe jak justme ... moze 2 zamowila :D

U nas sie uzywa poscieli do wozka , kupilam jedna ... za to nie uzywa sie spiworkow...
Agnieszka becik swietny, sama bym chciala !
Marika ja tez wciaz nie mam decyzji wozkowej , ciekawe jak justme ... moze 2 zamowila :D
Przy takim klimacie jak tam masz, to śpiworek chyba zbędny ;)

Trochę mnie nie było znów ale zamawiałam resztę dla Maksia na allegro ;) więc dokupiłam
- Wanienke ze stelażem
- Wkład do pościeli (kołdra + poduszka)
- Prześcieradło do łóżeczka
- Organizer do łóżeczka
- Pudełeczko na smoczek
- ochraniacz na materac do łóżeczka
- nożyczki do paznokci
- Rożek (śliczny <3)
- materacyk / gąbeczkę do kąpieli
Zobacz załącznik 855797

No i został nam tylko albo aż wózek... Ile z was kupiło używany??? Czy każda nowy??
Ja używany i nie żałuję super stan za grosze więcej wydam jak kupię spacerowej i jak wkoncu będzie wiecej kasy

Przy takim klimacie jak tam masz, to śpiworek chyba zbędny ;)
w lecie napewno! ale ogolnie nie ma takiego zwyczaju, przynajmniej ja nie spotkalam ... na razie nie robie zakupow na jesien -zime aa poza kolderka do lozeczka, wyprzedawali tanio dobrej marki to okazyjnie zakupilam , moze nie w moim stylu ale cena powalala przy tej jakosci;)
mam worek z ciuszkami mini po :oo:corce nie przydadza sie ... trzeba oddac.

reklama
Do góry