reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Elizabeth dla twojego Kubusia 100lat i tysiąc buziaków:-):tak:

Ja dziś miałam UsG i dalej nie wiem czy chłopczyk czy dziewczynka:dry: ale właściwie to może nawet dobrze Ostatnio wciąż słysze o pomyłkach typu miał być chłopak wyszła dziewczyna i odwrotnie więc może jednak się wstrzymam.A wyprawkę zacznę szykować w kolorze fioletowym by było neutralnie:-p;-):tak:
Iwona c 28 ty to masz przygody:szok:
A co z Olą K :confused: Kochanie odezwij się bo nie wiem czy przypadkiem nie otwierać już wirtalnego szampana:-p;-):tak:
Lekia z tego co piszesz to rewelacyjne miejsce do mieszkania Super:tak: i domek też fajny 120 m to nie zamęczysz się sprzątaniem nie będziesz bankrutować w każdym sezonie grzewczym a jednocześnie znajdziesz przestrzeń jakiej w bloku nie doświadczysz .

reklama
Elizabeth przyjmij zyczenia w imieniu Kubusia z okazji pierwszych urodzinek od Grzesia, Maciusia i ode mnie: duzo zdrowka, szczescia i mnostwo dobrego humoru! No i tradycyjnie spelnienia marzen. A dla Ciebie Elizabeth gratulacje, ze przetrwalas ten rok!;-) Bo chyba wszystkie wiemy, ze nie bylo latwo, aczkokwiek bylo warto!:-D:rofl2:

No proszę i juz 3000 stronka:tak:Ależ my tu piszemy;-):-D
Cloe mi lekarz powiedział kiedyś że najlatwiej jest odkryć na usg chłopca bo jak zobaczysz siusiaka to już się nic nie zmieni a nieraz lekarze twierdzą że widzą dziewczynkę a rodzi się chłopiec bo np. siusiak się schował:-D
Iwonkac super że umiałaś zimną krew utrzymać w tej sytuacji ja też jak jeżdżę to spotykam się z takimi błędami że szok:szok:
A ja byłam u mamy i łykłam trochę nalewki i spać mi się chce:tak:A muszę jeszcze Madzi temperaturkę zmierzyć bo niestety rośnie i jutro czeka nas jednak wizyta u lekarza:-(
OlaK to napewno oblewa magisterkę:tak:
Dobranoc

Ale my pędzimy z tym pisaniem :szok::szok::szok: widać, że siedzimy w domu i nie robimy nic ;-):tak::-D tylko BB nam w głowach ;-)

Wpadam życzyć Wam spokojnej nocki. Jędrek ma katarzysko jak się patrzy :-( męczy się bidulek, mnie też coś bierze :baffled: czuję to w kościach. Zmykam do wyreczka.

Dobranoc.

Oj kochane jesteście, widzę, że mnie wspominałyście.... dziękuję za pamięć i zaciśnięte kciuki, chyba podziałało, bo OBRONIłAM SIę NA PIąTECZKę! :-D:tak::-D:tak:
Jestem niesamowicie szczęśliwa, że mimo tego, że tak długo to odwlekałam, to jednak w ostatnim możliwym terminie się obroniłam :tak:

Elisabeth, całuski i życzenia dla Kubusia!!

Obawiam się, że zajrzę tu dopiero w poniedziałek, bo mamy w Wawie tak mułowato działający internet, że otwarcie jakiejkolwiek strony BB trwa wieczność :-( Ale jestem z Wami myślami!
Serdeczne uściski dla Was wszystkich, a w ramach świętowania chyba dziś położę się wcześniej spać i po prostu się wyśpię ;-) zanim moje dziecię się zerwie o 6 :baffled:

No to trzeba jakiegoś szampanka otworzyc:-D:-D:-D:-D:-D
Po pierwsze dlatego że OLAK się tak pięknie obroniła :laugh2::laugh2::laugh2: ogromniaste gratulacje!!!!!!!!!!!!!!
A po drugie że mamy 3000 stronkę a na niej 30000 posta:-p:-p:-p

reklama
A ja jeszcze się błąkam po BB :baffled:

Olak, pani magister, wielgachne gratulacje!!!!!! Cieszę się razem z Tobą. Super, że masz to już za sobą. Wyspij się porządnie.

A ja coś czuję, że nie tęga noc przed nami :baffled: Jędruś co chwila budzi się z płaczem :-( bidunio mój kochany :-(

Teraz to już zmykam na dobre. Dobranoc.

Do góry