reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

O Ty!!! To ja tu miła dla Ciebie jestem, a Ty co??? że niby się podlizuje???he he he:-D:-D:-D
To masz:
oj nie ładnie diety zawalać....no no no ... lanie się należy... pizza - przeciez to grzech podczas odchudzania;-)... dobra była????:-)

Źle mnie zrozumiałaś ;-):tak::-D bardzo mi miło jak mi tak słodzisz :-D:-D:-D:-D:-D:-D a pizza przepychaśna była :tak::tak::tak:

A u mnie nawaliło światło w łazience :wściekła/y: to nad umywalką do malowania, czesania i takich tam precyzyjnych ;-):tak::-D zabiegów :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: teraz się boję, żeby jakiegoś zwarcia nie było i dla świętego spokoju ma przyjść mój kumpel i zerknąć co to tam się porobiło. Nieszczęścia w moim przypadku to już stadami nie parami zaczynają chodzić :baffled:

Agatka miłego zarabiania pieniążków :tak:

reklama
Przypomniałam sobie coś jeszcze.

Iwonka jak Vanesska? Byłaś z tymi wynikami u lekarza, dostała jakieś antybiotyki?

I jeszcze jedno.

Czarna jak tam przygotowania do ślubu, bo to już na dniach??????

Hej ja wlasnie przyjechalam z poradni nefrologicznej. Z Kubusiem wszystko ok:tak::tak:. Lekarka wyznaczyla nam jednak kolejny termin wizyty we wrzesniu 2008 r na usg nerek, ale powiedziala ze nic sie nie dzieje tylko zwyczajnie chce sobie malca za rok jeszcze obejrzec. No chyba zeby sie cos dzialo ( jakas goraczka bez powodu) to mam robic badanie moczu i do niej z wynikiem, ale ja jestem przekonana ze takiej potrzeby nie bedzie;-):-).
Ponadto przezylam "malego" stresa , bo mi debil ciezarowka pierwszenstwo wymusil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i musialam na drugi pas uciekac:no::wściekła/y:. Dobrze ze tamtym pasem nic nie jechalo bo :szok::baffled:.Normalnie bym takiego wyciagnela z tego samochodu i nawalila po glowie:wściekła/y: co on mysli ze jak wiekszym autem jedzie to mu wszystko wolno:angry::angry:. Jeden pozytyw tylko z tej sytuacji, ze ja nie spanikowalam:szok::szok::szok:, a wydawalo mi sie zawsze ze ja bym nie wiedziala co robic:baffled:

Kubusiu wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzin!!!
kindgeb00015.gif

Kubuś jeszcze raz dziękuje za wspaniałe życzenia!!!

Iwona.c- super z Kubusiem już wszystko w porządku...
Twarda z Ciebie Babka... zachwałaś zimną krew... podziwiam

Agatka_BB- zrobiłam dziś większa rundkę rowerkiem, takżeby się zapoznać co i jak i znalazłam jeden minus... jeśli zamierzasz pchać dziecko, to jest tam taka blokada kierownicy, dzieki czemu pchasz rowerek prosto, ale u nas są niewielkie luzy dosłownie minimalne, ale to i tak powoduje, ze jeśli Kuba mocniej przytrzyma jedna ze strony kierownicy to rowerek troche skreca i tzreba go na prostą wyprowadzać... poza tym myśłę, ze skoro i tak maluchy beda je używac tak konkretnie dopiero na wiosnę, to sa ok... myślę, ze mogę go polecić...

reklama
Do góry