Vanilia120
Fanka BB :)
Ja nie robię I jakoś nie chciałabym tego mieć. Dla mnie to trochę takie wyludzenie prezentów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe rozumiemMoże coś pomieszalam mi się kojarzą wszystkie laski w białych sukienkach![]()
U mnie by się nie sprawdziło jeszcze z jednego powodu - moje znajome pomimo że by przyszły to później by mnie obgadywaly między sobą że odstawiam jakieś szopki i chcę się pokazaćale wiem, że to wina mojego towarzystwa
![]()
Jeśli masz możliwość i chęci to róbHehe rozumiema u mnie wręcz przeciwnie, koleżanka mówiła o moim babyshower od pierwszego dnia jak jej powiedziałam o ciąży [emoji23] wtedy powiedziałam że nie chce, ale wtedy na początku ciąży byłam zmęczona i miałam zły humor a teraz zaczęłam się zastanawiać. W sumie takie babskie spotkanie jest fajne, a dawno takiego nie robiłam u siebie
![]()
No na razie właśnie się zastanawiam nad tym, sama nie wiemJeśli masz możliwość i chęci to rób![]()
Ja poważnie sie nad tym zastanawiamMam pytanie z innej beczkiplanujecie robić baby shower?
![]()
Tylko ja np jakbym już miała robić taką imprezę to zajelabym się organizacją tydzień wcześniejNo na razie właśnie się zastanawiam nad tym, sama nie wiemwidzę i plusy i minusy i muszę to przemyśleć.
Dzięki dziewczyny za opinie, przynajmniej rzuciłam na forum zupełnie nowy temat, którego jeszcze nie było![]()
Większość.Czeka mnie kolejny nie spodziewamy wydatek.. chciałam uprać kolejna część ubranek i jak spojrzałam wczoraj na spioszki, pajacyki a dzisiaj na polspiochy , leginsy.. to uświadomiłam sobie , że nakupowalam 62-68 a to takie duże i mi się dziecko utopi w tym.. muszę szukać kolejnej paczki ciuszkow na 56 .. dużo na 56 macie ubranek ?
No ja też się właśnie zastanawiam, ja mieszkam w bloku więc u mnie niestety na powietrzu odpadaJa poważnie sie nad tym zastanawiamco prawda jestem starej daty i nie do konca ogarniam ta imprezę , ale ponieważ mamy termin porodu latem , to fajnie by było zrobić takie spotkanie na powietrzu
a ty?
Tydzień to może za bardzo na hurra, bo wtedy połowa moich koleżanek by nie przyszła bo miałaby już inne planyTylko ja np jakbym już miała robić taką imprezę to zajelabym się organizacją tydzień wcześniejbo w sumie teraz nawet jakbym zaplanowała taką imprezę na lipiec to i tak by nic z niej nie było i jeszcze byłabym bardziej smutna że zaleglam
![]()