reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czytam Was caly czas i tyle piszecie ze ledwo nadazam :).
@Vorreiavereunbimbo kochana no to juz niedlugo!! Super!!

Dziewczyny czy Wam tez sie tak rozjechala cera? Jezu. Stymulacje mialam w grudniu, jakiekolwiek hormony okolotransferowe bralam ostatnio w lutym, a cere ostatnie 2 miesiace mam jak nastolatka. Co ja mowie, nawet za czasow liceum nie bylo tak zle. Powylazilo mi pełno takich grudek na czole i policzkach... ble.

Kochane powodzenia dzisiejszego dnia owocnych punkcji, udanych wizyt, pieknych widokow, i bety do nieba ✊✊✊zaciskam.
Calej reszcie zycze milego dnia
A ja niestety mam dzis powrot do pracy :( oj jak boli :) oby szybko zlecial ten dzien :)

Kochane powodzenia dzisiejszego dnia owocnych punkcji, udanych wizyt, pieknych widokow, i bety do nieba ✊✊✊zaciskam.
Calej reszcie zycze milego dnia
A ja niestety mam dzis powrot do pracy :( oj jak boli :) oby szybko zlecial ten dzien :)
Znam to, ale najgorzej jest sie zebrac, jak juz wejdziesz w rytm to poleci :) zreszta masz cudowna perspektywe - wracasz.tylko na chwile :D

Dziewczyny kciuki za bety i wizyty :)
@Koniczyna82 ja ci zycze stowy, a co ;)
@redferrari pieknych jajec i milych snow;)

reklama
Znam to, ale najgorzej jest sie zebrac, jak juz wejdziesz w rytm to poleci :) zreszta masz cudowna perspektywe - wracasz.tylko na chwile :D

Dziewczyny kciuki za bety i wizyty :)
@Koniczyna82 ja ci zycze stowy, a co ;)
@redferrari pieknych jajec i milych snow;)
Dzięki, miło mi było. W końcu znalazłam to zielsko czterolistnej tym razem przed transferem. No i transfer nr 6 ale zarodki 6 i7 przytulam, a siódemki niby szczęśliwe ;D

@gosia321 nie myśl ze od dziś koniecprzygody tylko nowy poczatek, nowa szansa. Przygotowujesz się do transferu w końcu, lada chwila będzie :*

Do góry