E
Ewka34
Gość
Leksowo piankowy chybaOna pisała o jakimś lateksowo- .... Ale nie wiem z czym ten lateks![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Leksowo piankowy chybaOna pisała o jakimś lateksowo- .... Ale nie wiem z czym ten lateks![]()
Hyhy niedoczytalam ze odpisalasLateksowo-piankowy. Znalazłam na Allegro za 160-170 zł nowy
Co to znaczy , że jest syntetyczny ?Tak luteina jest naturalna na podtrzymanieja ja biore od poczatku ciazy,zwazywszy na dwa poronienia i padaczke tzn leki przeciwpadaczkowe
Duphaston jest syntetyczny, luteina naturalna![]()
Syntetyczny czyli sztucznyCo to znaczy , że jest syntetyczny ?
I bierzesz pod język tak ?![]()
Ja tez chce piankowy.. mialam przy corce i nie odksztalcal sieJa się cały czas waham między pianka a lateksem, miałam piankowy po 2 dzieci i nic nie był odkształcony i super się sprawdzał u córki. Więc może postawie. A sprawdzona piankę jednak.