reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana to teraz duża lampka wina lub mocny drink i trzeba myśleć co dalej... Masz plan?
In vitro jest jak narkotyk...wciąga póki nie osiągnie się określonego celu jakim jest bycie mamą :*
Najgorszy problem to kasa...
Remont kredyt itp
Plan h..j wie jaki jak 4 razy zarodki niby super a się nie implantuja

Koniczynko mi skakal po dolozeniu 2 prolutexow i 2 Agolutinow. Czeska pani doktor tlumaczyla mi kiedys ze nie ma sensu wiekszego wiecznie mierzyc prg , dlatego ze cialo przyswaja tyle tego ile potrzeba reszta jest nie przyswajana i nie do zmierzenia.Oni tego nie mierza, moja niem . klinika ma totalnego fiola . Gdyby ci spadl do 2 czy 5 to bym sie martwila, chociaz wiem co czujesz i co myslisz. Wspolczuje czekania:(

Najgorszy problem to kasa...
Remont kredyt itp
Plan h..j wie jaki jak 4 razy zarodki niby super a się nie implantuja
Ja po ostatnim podejściu też pozbyłam się całej kasy i zero oszczędności i mam mega wk****a ze nie stać mnie na kolejną procedurę...
Ale dałam sobie czas na zmianę pracy, oszczędzenie kasy i będę działać najszybciej jak się da.
Więc zaciskaj pasa i podchodź do kolejnego crio lub odetchnij i jedź do Pasikonika...
Jak to mówi nasza @Agniecha1508 w końcu każdej z nas się uda!!!! Potrzeba tylko bardzo dużo determinacji!!!! :*:*

Myśle ze on już wszystko na oczy widział... skoro wtedy kazał mi do końca leki trzymać i powiedział ze wszystko usg wyjaśni bo przyrosty miałam ok tylko niskie wartości, u mnie najgorsza była ostatnia która robiłam widać było ze jest mały przyrost i się coś zatrzymało tak jak sam powiedział
A co Ci odp lekarka ?
A powiedz mi czy wcześniej niż 12 dpt robiłaś wtedy betę? Jeśli tak, to jakie były wartości?

Ja już po wizycie,jest serduszko!!! UFF...Słyszeliśmy ten mega dźwięk,co za szok,pełna abstrakcja :-) :-) :-) Kropek ma 6,3 mm. Karta ciąży założona,termin porodu 4.01.2019!!! Teraz jest 6 tydzień,3 dzień.Nie mam mdłości,podobno już mogę nie mieć,choć nie wiem czy to możliwe ;-) Dziękuję za wszystkie trzymane kciuki :-)Teraz musimy się przeorganizować i poszukać dobrego lekarza prowadzącego w Damianie.Może macie jakiegoś dobrego lekarza do polecenia?

A powiedz mi czy wcześniej niż 12 dpt robiłaś wtedy betę? Jeśli tak, to jakie były wartości?

Nie robiłam bo słucham się lekarza i teraz tez robię wtedy kiedy przykazał :p umarłabym jakbym zrobiła jutro bo niby jutro już produkuje się hcg i wyszłoby tak mało :/ teraz szukam lab które robi na cito, jutro dzwonię do synevo na pl dominikańskim

Nie robiłam bo słucham się lekarza i teraz tez robię wtedy kiedy przykazał [emoji14] umarłabym jakbym zrobiła jutro bo niby jutro już produkuje się hcg i wyszłoby tak mało :/ teraz szukam lab które robi na cito, jutro dzwonię do synevo na pl dominikańskim
O to kochana, daj znać jak znajdziesz takie labo, moje moje skołatane 31letnie nerwy są napięte do granic możliwości a to czekanie na wynik, to już jest zbyt wiele dla mnie. ;) to jesteś dobrą pacjentką, mnie niestety charakteryzuje niecierpliwość. [emoji14]

reklama
Luteinę pewnie tą podjęzykową?
Ja rano leki biorę na czczo bo mam 3x1 wszystkie i przypomnienie dzwoni o 6:00, 14:00 I 22:00. Wstaję o 6:00 łykam tabletki na czczo, luteinę mam dopochwową więc wkładam [emoji6] i idę spać dalej. No chyba że idę do pracy [emoji6]
Nie wiem jak działa na Twój organizm steryd ale ja bym nie była tak odważna aby brać na własną rękę...
Mam dwa rodzaje jedna podjezykowa a druga powcipna. Steryd duzo osob bierze po poronieniach. Po dzisiejszej akcji odpuszczam na razie steryd. Zrobilam niezla akcje w pracy. Wzielam teraz luteine i zobacze co bedzie.

Do góry