Koniczyna82
Fanka BB :)
:***Wow piekny wzrost :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:***Wow piekny wzrost :*
Cześć Dziewczyny, wysyłam ku przestrodze dwa testy z dzisiaj - obydwa są to bobo testy. Ten, który jest negatywny powinien pokazywać ciążę przy becie 10 mlU/ml a ten na dole przy becie 25 mlU/ml. Innymi słowy, jednak oszukańce a jak już któraś chce sprawdzić betę, to najlepiej tej drugi bobo test. Chciałam sprawdzić, czy beta mi spadła, bo mam bóle okresowe. Jeśli pamiętacie, to ten bobo o czułości 25 był u mnie pozytywny nawet przy minimalnej becie ale wtedy to był bladzioch a dzisiaj porządny róż. To tyle w temacie sikańców nawet tego samego producenta.Zobacz załącznik 857613
Ja po wynikach amnio polecialam na pierwsze zakupyTak cieszę się bardzo w końcu muszę odreagować i zaopatrzyć dzidziusia w ciuszki![]()
Na tym forum bylo mnustwo szczesliwych chwil przy takich zarodkach niektore sa juz na swiecie. A zarodki nie sa az takie tragiczne. Pozatym te ktore wedlug klasyfikacji wygladaja gorzej bardzo czesto maja w sobie wiekszy potencjal.Czy któraś z Was mogłaby mi podpowiedzieć czy mamy jakieś szanse odnośnie mojego wcześniejszego postu?![]()
Rozumiem Cię doskonale. Mnie trzyma myśl, że w lipcu jedziemy na wakacje. Tak więc bez względu na wszystko słońce nastroi mnie pozytywnie. Trzymaj się ciepło. :*Dziś czujemy się bezsilni. Dwie procedury trzy transfery...
Mój mąż jest bardzo rozgoryczony tą sytuacją. Na pewno przerwa będzie. Zobaczymy co później. Na razie zaplanujemy jakiś reset jakieś porządne wakacje żeby odreagować.
Tak zrobię, bo do tej pory nic nie kupiłamJa po wynikach amnio polecialam na pierwsze zakupywiec lec i wydawaj z usmiechem na ustach
![]()
Nie dziwię się. Na razie ciesz się ciążą, to piękny czas. Niedługo będziesz czuła ruchy a później będziesz miała tańczący brzuch, to są niesamowite chwile. [emoji7][emoji7][emoji7]dokładnie już się nie mogę doczekać, aż przytulę synusia![]()