reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dawaliście dziecku na chrzest laptopa?[emoji16] Czy na komunię?[emoji16]Witaj w "rodzinie". Dla mnie migrena to najgorsze, co może mnie spotkać. Jedyne co mi pomaga, to leżenie w ciemnym pokoju w bezruchu, wtedy nie wymiotuję. Oczywiście zimne okłady itd. Przed ciąża jeszcze znalazłam leki, które trochę pomagały - excedrin tabletki. Teraz ich nie biorę.
Chociaż muszę przyznać, że mój endo zawsze powtarzał, że picie niegazowanej wody powinno pomóc. Bo migrena wynika z niedotlenienia. Teraz w ciąży udało mi się uniknąć bólów, ale pije minimum 4 litry wody, oprócz innych napojów. A to jest minimum, więc zdarza mi się częściej.

Powodzenia!
Tfu ma komunie haha [emoji23]
A jeśli chodzi o chrzest to u nas złote medaliki na złotym łańcuszku. I ja tak na swój chrzest dostałam. I moje rodzeństwo. Mój syn. Ja chrześniakowi mojemu te kupowałam tak. Niby na początek się dziecku nie przyda, ale to pamiątka do końca życia.

reklama
Ja takich rzeczy przełknąć nie mogę a nawet jak widzę...to dostaje gesiej skórki. A nigdy nawet nie jadłam, najgorsze są śledzie z rodzynkami mojej ciotki nawet nie mogę na nie patrzeć jak ktoś to je.
Nie to śledzie z rodzynkami też do mnie nie przemawiają [emoji23] kutia też ble :p

Tfu ma komunie haha [emoji23]
A jeśli chodzi o chrzest to u nas złote medaliki na złotym łańcuszku. I ja tak na swój chrzest dostałam. I moje rodzeństwo. Mój syn. Ja chrześniakowi mojemu te kupowałam tak. Niby na początek się dziecku nie przyda, ale to pamiątka do końca życia.
Uff[emoji16][emoji16]

Tak takie prezentu na chrzciny, tzn. łańcuszki i medalik to naprawdę śliczny i moim zdaniem bardzo subtelny prezent[emoji16] tak, jak napisałaś, pamiątka do końca życia[emoji16]

Śliczny [emoji173]️ coraz bardziej nie mogę się doczekać mojego [emoji173]️

Jesteś najszybsza z nas wszystkich z gotową wyprawka , mieszkankiem itp :p
Super, że tak Wam to sprawnie wszystko idzie :):*

O rany.. odkaz i obwiaz czymś a najlepiej te plasterki które już ktoś wcześniej doradził.. a później do szpitala w miarę możliwości.. ja kiedyś miałam głęboką, szeroka ranę i nie pojechałam nigdzie.. a dzisiaj blizna brzydka i duża ://
Wole blizne niż jechać do szpitala hehe :D nienawidzę szpitali

Maljan [emoji33] to Ty w rzeźnika się bawisz!

Jak krwawienie już ustanie to polecam często smarować maścią z witaminą a (taką zwykłą za kilka zeta, bez chemicznych dodatków) - wtedy rana szybko i ładnie się goi :) nie pęka itp.

reklama
Do góry