reklama
Karla88
Fanka BB :)
Dziewczyny które łóżeczko wybrać cenowo różnią.się 100 zł
Obydwa ładne chociaż mi pierwsze w oko wpadło bardziej
Onaszczesliwa2018
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Hej dziewczyny
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty i proszę o kciuki ja na 16
@JustMe55 jeju od razu się glodna zrobiłam pyszności wyglądają obłędnie !!!
Dziewczynki ze szpitala czekam na wieści jak u was sytuacja ? Mam nadzieję że dziś wyjdziecie i wszystko jest już ok
Ja już nie śpię od 4 stres przed wizytą bo w tym tyg naprawdę ten brzuszek mnie zaczął boleć co wcześniej nie było tego ;/ zobaczymy co powie na wizycie
Ludzkość nie wynalazla gorszej czynności. Mój mąż pracował jakiś czas jako handlowiec i często musiał sam prasować koszule bo ja wymiękałam. Powiedziałam, że może sobie być i prezydentem, ale niech kogoś zatrudni do prasowania koszulwitam![]()
mam 15 mężowych koszul do prasowania także dzień z głowy [emoji14]
za wizytujące moc kciuków![]()
Jola92
Siemka!
Od wczoraj młody siedzi mi tyłkiem w żebrach i nie mogę się schylac bo zaraz boli. Pogoda jest piękna, az chce się iść na spacer!
Szkoda że nie pójdę bo mam pozwolenie tylko do 30 minut dziennie spacerować 
W LIDLU DORWAŁAM CZEREŚNIE! Płaciłam jak za prezydenta (30zł/kg) ale jak je zobaczyłam to dostałam ślinotoku! Więc wzięłam 2 garstki, i myłam je przy samochodem wodą z butelki bo nie wytrzymałabym żeby z nimi do mieszkania dojechać i dopiero wtedy zjeść
Miłego dnia !
Od wczoraj młody siedzi mi tyłkiem w żebrach i nie mogę się schylac bo zaraz boli. Pogoda jest piękna, az chce się iść na spacer!
W LIDLU DORWAŁAM CZEREŚNIE! Płaciłam jak za prezydenta (30zł/kg) ale jak je zobaczyłam to dostałam ślinotoku! Więc wzięłam 2 garstki, i myłam je przy samochodem wodą z butelki bo nie wytrzymałabym żeby z nimi do mieszkania dojechać i dopiero wtedy zjeść
Miłego dnia !
Onaszczesliwa2018
Hahahaha dobrze że miałaś wodę [emoji23]. Jeszcze się naspacerujemy Jolcia [emoji16]Siemka!
Od wczoraj młody siedzi mi tyłkiem w żebrach i nie mogę się schylac bo zaraz boli. Pogoda jest piękna, az chce się iść na spacer!Szkoda że nie pójdę bo mam pozwolenie tylko do 30 minut dziennie spacerować
Miłego dnia !![]()
[emoji3][emoji3][emoji3]Skad ja to znam. Mialam tak na te pierwsze truskawki. W samochodzie mialam wrażenie że ślina mi na kierownice kapie jak u buldoga[emoji3][emoji3]Siemka!
Od wczoraj młody siedzi mi tyłkiem w żebrach i nie mogę się schylac bo zaraz boli. Pogoda jest piękna, az chce się iść na spacer!Szkoda że nie pójdę bo mam pozwolenie tylko do 30 minut dziennie spacerować
Miłego dnia !![]()
olaaa7
Jak dla mnie nr 1Dziewczyny które łóżeczko wybrać cenowo różnią.się 100 zł
Dzień dobry
Jak mi się nic dziś nie chce
Onaszczesliwa2018
To lez [emoji16]Jak dla mnie nr 1
Dzień dobrydziś koniec 33 tygodnia
Jak mi się nic dziś nie chce [emoji14] nie chce mi się nawet nóg dźwigać![]()
reklama
Podziel się: