reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam w 33 tygodniu :) ostatnia wizyta wszystko ok i za 4 tyg ściągamy szwy z szyjki. Mały jest zgrabny, nie grozi nam hipotrofia, po prostu trzyma się 25 centyla :) Torby spakowane, także jakby coś jestem gotowa. Dużo leżę i odpoczywam, nie przez szyjke a bardziej przez kręgosłup. Boli mnie jak chodzę czy się schylam :/
Super, że wszystko ok [emoji106]

reklama
Haha, no juz bym dlugo z domu nie wyszla[emoji23]
Samoopalacz działa, choć w wypadku dziwnych wzorów jest zabawnie [emoji23]
I krem po opalaniu z ziaji z bepanthenem... [emoji6]
Kiedyś się trochę przypiekłam - bluzka bokserka, sportowy biustonosz, i opaska na czole, plus zegarek i białe stopy - normalnie bym olała, ale.... tydzień przed swoim ślubem.... [emoji23]
Dekolt i pasek na czole, to nakładałam samoopalacz patyczkiem do uszu [emoji23]

Hej dziewczyny :)
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty i proszę o kciuki ja na 16
@JustMe55 jeju od razu się glodna zrobiłam pyszności wyglądają obłędnie !!!
Dziewczynki ze szpitala czekam na wieści jak u was sytuacja ? Mam nadzieję że dziś wyjdziecie i wszystko jest już ok
Ja już nie śpię od 4 stres przed wizytą bo w tym tyg naprawdę ten brzuszek mnie zaczął boleć co wcześniej nie było tego ;/ zobaczymy co powie na wizycie

Hej dziewczyny :)
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty i proszę o kciuki ja na 16
@JustMe55 jeju od razu się glodna zrobiłam pyszności wyglądają obłędnie !!!
Dziewczynki ze szpitala czekam na wieści jak u was sytuacja ? Mam nadzieję że dziś wyjdziecie i wszystko jest już ok
Ja już nie śpię od 4 stres przed wizytą bo w tym tyg naprawdę ten brzuszek mnie zaczął boleć co wcześniej nie było tego ;/ zobaczymy co powie na wizycie
Mocne kciuki za wizytę [emoji110] [emoji110] [emoji110]
No i oczywiście za wszystkie wizytujące dzisiaj i leżące w szpitalu [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry