Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
PieeeeeeeknieeeeeJa już po baby shower, było mega fajnie... babskie spotkanie, plotki, zdjęcia, dla niektórych prosecco dla innych BAVARIAZobacz załącznik 858816Zobacz załącznik 858817Zobacz załącznik 858818
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
PieeeeeeeknieeeeeJa już po baby shower, było mega fajnie... babskie spotkanie, plotki, zdjęcia, dla niektórych prosecco dla innych BAVARIAZobacz załącznik 858816Zobacz załącznik 858817Zobacz załącznik 858818
Przyślij kawałek dobroci do Wrocławskiego szpitalaJa już po baby shower, było mega fajnie... babskie spotkanie, plotki, zdjęcia, dla niektórych prosecco dla innych BAVARIAZobacz załącznik 858816Zobacz załącznik 858817Zobacz załącznik 858818
Lekarz wspominał o lekkiej anemia ale przepisał mi tabletki i myślałam że może jest ok dziś mam 35.8A nie masz anemii czasem?
Jakim termometrem mierzysz?
Ale fajnie[emoji3]Ja już po baby shower, było mega fajnie... babskie spotkanie, plotki, zdjęcia, dla niektórych prosecco dla innych BAVARIAZobacz załącznik 858816Zobacz załącznik 858817Zobacz załącznik 858818
No to dzis juz nie jest zle. Ale obnizona temp moze byc przy anemii. A kiedy masz wizyte?Lekarz wspominał o lekkiej anemia ale przepisał mi tabletki i myślałam że może jest ok dziś mam 35.8
Wizytę mam dopiero 28 majaWitajcie[emoji3]
Zycze wszystkim milego dnia, udanych wizyt i dobrych wiesci ze szpitali!
A to za tydzien. A masz mozliwisc zadzwonic do lekarza i skonsultowac? Ja bym sie skonsultowala ze swoim lekarzem.Wizytę mam dopiero 28 maja
Trochę wit D dobrze ci zrobiKurcze ale sobie wczoraj na tym pikniku rece i dekolt przypalilam[emoji53] Nawet sie nie spodziewalam, ze tak slonce grzeje.
Ale to nic, moja mloda jest na buzi opalona w kota[emoji6] Miala buzie wymalowana w kota i zostaly jej biale uszy i wasy.