Jola92
Fanka BB :)
Właśnie miałam pytać co u Ciebie bo długo się nie odzywałaś. Wszystko ok?Dziewczyny super zakupy i pokoik. Czytam Was ale coś nie mam weny na pisanie..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie miałam pytać co u Ciebie bo długo się nie odzywałaś. Wszystko ok?Dziewczyny super zakupy i pokoik. Czytam Was ale coś nie mam weny na pisanie..
Chyba faktycznie bo ja byłam dziś w rossmanie zapytać i powiedziała mi, że trzeba poczekać na meila , że są do odbioru [emoji1]Te pieluszki są chyba dla kobiet po 33 albo 34 tygodniu. Jak sie rejestrowałam to podawałam datę porodu, i potem wyskoczyła taka informacja. To pieluchy pampers premium care
Mi powiedzIeli, że trzeba okazac e mail i czytałam, że to od 34tcJa też nie dostałam info od nich. Wystarczy pójść, nie trzeba nawet robić innych zakupów, mają te pieluszki przy kasach. Pampers premium care 1. My ostatnio dostaliśmy paczkę takich w szpitalu, były w sumie ok, chociaż nigdy więcej ich nie kupiłam.
Jak się aktywowalo rossne to mnie też pytali o to ile lat ma dziecko/ planowany termin porodu do wyboruJa nie podawałam daty porodu i też zadziałało.
Będziemy trzymały kciuki [emoji4] wszystko będzie dobrzeOkaże się jutro bo na 9.15 mam wizyte
Może wejdźcie do maka po drodze na pewno nieodmówi [emoji23]
Ile czasu trwała ta zielona szkoła? Jakoś szybko jechał? Mój teraz w tym wieku by się chyba zaryczałWybrał pizzę
W ogóle to wypadł z tego autokaru z mega płaczem, aż się zapowietrzył- więc wyobrażacie sobie jaka byłam przerażona.. okazało się że to ze szczęścia..!!Mówił że było fajnie ale mega tęsknił. Nie ma to jak synek mamusi
Łóżeczko dzisiaj nie dotarło... pewnie będzie w poniedziałek. Ale zaczyna się robić niezłe składowisko paczek- przewijak, wanienka, wczorajsze zakupy... trzeba zacząć prać i sensownie układać...
Ohhhh [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] kochany ciekawe czy mój też będzie taki synuś mamusi [emoji16]Wybrał pizzę
W ogóle to wypadł z tego autokaru z mega płaczem, aż się zapowietrzył- więc wyobrażacie sobie jaka byłam przerażona.. okazało się że to ze szczęścia..!!Mówił że było fajnie ale mega tęsknił. Nie ma to jak synek mamusi
Łóżeczko dzisiaj nie dotarło... pewnie będzie w poniedziałek. Ale zaczyna się robić niezłe składowisko paczek- przewijak, wanienka, wczorajsze zakupy... trzeba zacząć prać i sensownie układać...
Ile czasu trwała ta zielona szkoła? Jakoś szybko jechał? Mój teraz w tym wieku by się chyba zaryczałmają jechać za 2 lata, ale nie wiem czy się ogarnie do tego czasu.