Wronka199
Fanka BB :)
Dopiero 7go..Nie ma co panikowac, ale lepiej sprawdzic. Kiefy masz wizyte?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopiero 7go..Nie ma co panikowac, ale lepiej sprawdzic. Kiefy masz wizyte?
No wlasnie tak mi sie wydawalo, ze to ta sama[emoji3]Aaa mamy ta sama [emoji4]
W castoramie???
Suoer na scianie wyglada
Oj to troche dlugo. Moze uda Ci sie dodzwonic do tego lekarza.Dopiero 7go..
Właśnie tak mi się wydawało że gdzieś już ją widziałam [emoji16] mega jest [emoji7]Aaa mamy ta sama [emoji4]
W castoramie???
Suoer na scianie wyglada
jak nadal będziesz sie źle czuła udaj sie do szpitala zbadają cię i będziesz spokojniejsza ja miałam tam w poniedziałekWiesz co wiele z nas tak ma i nic sie nie dzieje, ale nikt Ci gwarancji nie da, ze u Ciebie jest tak samo[emoji53]
drugi chlopiec Tomasz IgnacySuper ,a córka śliczna
Teraz na kogo czekacie ?
Ja też 7 go dopiero.Dopiero 7go..
Jutro mam rocznice ślubu nie wiem co kupić Łukaszowi najchętniej bym mu karę dała
No i dzień mamy jest wiec musze coś mamie kupić
Wow, zazdroszczę. Mój okropniaczek budził się "tylko" 5 razy.![]()
Promocja na pieluszki z Rossmana z 1gr przetestowana. Wystarczy mieć kartę rossne albo aplikacjęTo chyba pierwsza rzecz, którą kupiłam dla maluszka
![]()
wow!
Może wejdźcie do maka po drodze na pewno nieodmówi [emoji23]@_agnieszka_, nie wiem czy już pisałam rano, ale mega pieluszkowy szacun..! Ja musiałam dzisiaj zaszyć małą dziurkę w sukience na szwie i moaj irytacja osiągnęła poziom krytyczny![]()
Przez chwilę też myślałam tak jak @arona że może taka sexy kara w ramach prezentu, ciężarna w lateksie z pejczem czy coś
No jaki okropniaczek, jak slodziak...?!![]()
Aż żem sobie założyła tą aplikację... i nie mogę wpisać daty urodzenia Frana- piszą że "niedozwolona"
@kaja.m, bardzo zacna fura...! I siostra jaka zadowolona...!
Ja dzisiaj dzień zaczęłam od turbo gofra na śniadaniu z koleżanką, która nie mogła być na moim baby shower no i super, bo do domu wróciłam o 16.00 więc ten gofr trzymał mnie przy życiu. Moje dziecko wraca zaraz z zielonej szkoly, ciekawe co zażyczy sobie na kolację![]()