reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@_agnieszka_, nie wiem czy już pisałam rano, ale mega pieluszkowy szacun..! Ja musiałam dzisiaj zaszyć małą dziurkę w sukience na szwie i moaj irytacja osiągnęła poziom krytyczny ;)

Jutro mam rocznice ślubu nie wiem co kupić Łukaszowi najchętniej bym mu karę dała

No i dzień mamy jest wiec musze coś mamie kupić

Przez chwilę też myślałam tak jak @arona że może taka sexy kara w ramach prezentu, ciężarna w lateksie z pejczem czy coś:laugh2::laugh2::laugh2:

Wow, zazdroszczę. Mój okropniaczek budził się "tylko" 5 razy. :(

No jaki okropniaczek, jak slodziak...?! ;)

Promocja na pieluszki z Rossmana z 1gr przetestowana. Wystarczy mieć kartę rossne albo aplikację :) To chyba pierwsza rzecz, którą kupiłam dla maluszka :D :D wow!

Aż żem sobie założyła tą aplikację... i nie mogę wpisać daty urodzenia Frana- piszą że "niedozwolona" :-) :):-) :)

@kaja.m, bardzo zacna fura...! I siostra jaka zadowolona...!

Ja dzisiaj dzień zaczęłam od turbo gofra na śniadaniu z koleżanką, która nie mogła być na moim baby shower no i super, bo do domu wróciłam o 16.00 więc ten gofr trzymał mnie przy życiu. Moje dziecko wraca zaraz z zielonej szkoly, ciekawe co zażyczy sobie na kolację :)

Ja właśnie odeszłam od garów ,nugetsy smażyłam i się tak nazarłam ze aż mi nie dobrze, za godzinę pomiar cukru ;/
U nas burza się zaczyna

reklama
@_agnieszka_, nie wiem czy już pisałam rano, ale mega pieluszkowy szacun..! Ja musiałam dzisiaj zaszyć małą dziurkę w sukience na szwie i moaj irytacja osiągnęła poziom krytyczny ;)

Przez chwilę też myślałam tak jak @arona że może taka sexy kara w ramach prezentu, ciężarna w lateksie z pejczem czy coś:laugh2::laugh2::laugh2:

No jaki okropniaczek, jak slodziak...?! ;)

Aż żem sobie założyła tą aplikację... i nie mogę wpisać daty urodzenia Frana- piszą że "niedozwolona" :-) :):-) :)

@kaja.m, bardzo zacna fura...! I siostra jaka zadowolona...!

Ja dzisiaj dzień zaczęłam od turbo gofra na śniadaniu z koleżanką, która nie mogła być na moim baby shower no i super, bo do domu wróciłam o 16.00 więc ten gofr trzymał mnie przy życiu. Moje dziecko wraca zaraz z zielonej szkoly, ciekawe co zażyczy sobie na kolację :)
Może wejdźcie do maka po drodze na pewno nieodmówi [emoji23]

Do góry