Agatka29
Fanka BB :)
Super ,a córka ślicznajeszcze syna mamy Franka ale byl w przedszkolu
Teraz na kogo czekacie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super ,a córka ślicznajeszcze syna mamy Franka ale byl w przedszkolu
Ja też nie dostałam info od nich. Wystarczy pójść, nie trzeba nawet robić innych zakupów, mają te pieluszki przy kasach. Pampers premium care 1. My ostatnio dostaliśmy paczkę takich w szpitalu, były w sumie ok, chociaż nigdy więcej ich nie kupiłam.Czyli co trzeba zrobić żeby za 1grosz dostac? Ja mam aplikacje, ale nie dostałam takiej informacji to może nie dla każdego ta oferta?i jakich pieluch to dotyczy?
Ja nie podawałam daty porodu i też zadziałało.Te pieluszki są chyba dla kobiet po 33 albo 34 tygodniu. Jak sie rejestrowałam to podawałam datę porodu, i potem wyskoczyła taka informacja. To pieluchy pampers premium care
Ja mam pierwszy raz takie bole więc panikuje[emoji53]Wiesz co wiele z nas tak ma i nic sie nie dzieje, ale nikt Ci gwarancji nie da, ze u Ciebie jest tak samo[emoji53]
Ja dziś zakupilam tapete do pokoju jest cudna ostatnie juz dodatki Zobacz załącznik 860340
Oby trzymala, kurczę szkoda że akurat teraz mąż musiał wyjechać no ale jak mus to musByła u mnie mama przez 3 dni i ogarnęła mi dom, ogród i wyprała i poprasowała wszystkie rzeczy dla dziecka, więc trochę kamień mi spadł z serca. Ale musiała już jechać. Przez kolejne 2 tyg. będę sama i niby mam leżeć, więc nie wiem jak to zrobię. Jedyny plus, że na ktg wczoraj nie wykazało żadnych skurczy, więc może to leżenie, magnez i luteina jakoś dają radę. Chociaż mam wrażenie czasem, że mi mała dołem wyskoczy i pomacha między nogami, tak jakby już miała wyjść. Jutro się okaże, czy ta moja szyjka jeszcze wytrzymuje a jednak zawsze leżeć u siebie niż w szpitalu.
Nie ma co panikowac, ale lepiej sprawdzic. Kiefy masz wizyte?Ja mam pierwszy raz takie bole więc panikuje[emoji53]
Super, ze mama tak Ci pomogla! I dobrzr, ze ktg czyste.Była u mnie mama przez 3 dni i ogarnęła mi dom, ogród i wyprała i poprasowała wszystkie rzeczy dla dziecka, więc trochę kamień mi spadł z serca. Ale musiała już jechać. Przez kolejne 2 tyg. będę sama i niby mam leżeć, więc nie wiem jak to zrobię. Jedyny plus, że na ktg wczoraj nie wykazało żadnych skurczy, więc może to leżenie, magnez i luteina jakoś dają radę. Chociaż mam wrażenie czasem, że mi mała dołem wyskoczy i pomacha między nogami, tak jakby już miała wyjść. Jutro się okaże, czy ta moja szyjka jeszcze wytrzymuje a jednak zawsze leżeć u siebie niż w szpitalu.
Ja dziś zakupilam tapete do pokoju jest cudna ostatnie juz dodatki Zobacz załącznik 860340