E
Ewka34
Gość
No i nie kupuje karta.. wole miec gotowke przy sobieI codziennie zapisujesz ?
Czy np zbierasz paragony?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i nie kupuje karta.. wole miec gotowke przy sobieI codziennie zapisujesz ?
Czy np zbierasz paragony?
Mój gin już na pierwszej wizycie zabronił pić coli. I unikać kolorowych słodkich gazowanych napojów. Tylko soki i woda.
Ja mam tak teraz. Z córką szłam do porodu bez stresu. Czułam wewnętrzny spokój. Teraz jest odwrotnie. Niby nie mam traumy związanej z porodem. Jednak denerwuję się chyba ogólnie wszystkim. A najbardziej tym jak córka zareaguje na braciszka, czy będę miała czas i siłę też dla niej żeby nie czuła się odtrącona. I ogólnie pewnie przez to że jestem 4 lata starsza to i bardziej świadoma różnych wersji porodu. Jeśli tylko wszystko pójdzie tak jak za pierwszym razem to będę mega szczęśliwa .
Ja byłam w dwie torby spakowana osobno moje rzeczy osobno córki. Do porodu wzięłam swoją tylko. Dopiero jak urodziłam i przenieśli mnie na oddział mąż przyniósł z auta torbę z rzeczami dziecka.
Wszędzie o tym piszą , mówiąSerio?![]()
Nie czytalam o tym jeszcze nigdzieWszędzie o tym piszą , mówiątylko przekazuje czego się dowiedziałam kiedyś
może nie u każdego się to zdarzyło ale ja bym nie ryzykowała
![]()
Wszędzie o tym piszą , mówiątylko przekazuje czego się dowiedziałam kiedyś
może nie u każdego się to zdarzyło ale ja bym nie ryzykowała
![]()
Bo w gryce się robaki lęgną![]()
Masakra...moja siostra kupiła dla bliźniaków materace gryka-pianka-kokos i mówiła , że nic się nie działoale znowu koleżanka mi mówiła, że miała ten sam materac dla córki i robaki białe z niego wyłaziły..ja chyba kupię piankowy materac w ikei jak będę na zakupach
![]()