reklama
Mamusiasynusia
Mama Mateuszka i Oleńki
Aczego sie doczytala?? To raczej jak cie test negatywny wyjdzie to jest blad, ale jak masz dwie kreski toznaczy, ze masz hcg........jak to nie ciaza to skad by sie wzielo?? Jestem dobrej mysli, a na test juz nie patrz, bo pare godzin minelo.
Że dwie kreseczki mogą być mylące w przypadku jakiś tam problemów z nerkami czy wątrobą - jakoś tak. Pewnie poprostu nie chce się nastawiać. Biorą jeszcze pod uwage, że 50 % ciąż jest naturalnie eliminowane - tak twierdzi mój gin, to ... to już całkiem nieweim co mysleć.
Teraz to już całkiem kreseczka znikneła - wyrzuciłam test, aby się niestresować.
Puchatka to super, że puchtek vel puchatka rośnie. Wyobrażam sobie co czułaś jak zobaczyłas to male serduszko. Dbaj o sibie. Buziaczki
Na kazdym tescie jest napisane, zeby nie odczytywac wyniku po 15 minutach. Wiec olej test i za kila dni zrob kolwjny:-)Że dwie kreseczki mogą być mylące w przypadku jakiś tam problemów z nerkami czy wątrobą - jakoś tak. Pewnie poprostu nie chce się nastawiać. Biorą jeszcze pod uwage, że 50 % ciąż jest naturalnie eliminowane - tak twierdzi mój gin, to ... to już całkiem nieweim co mysleć.
Teraz to już całkiem kreseczka znikneła - wyrzuciłam test, aby się niestresować.
Puchatka to super, że puchtek vel puchatka rośnie. Wyobrażam sobie co czułaś jak zobaczyłas to male serduszko. Dbaj o sibie. Buziaczki
Fifi i jak tam sytuacja na froncie?![]()
Dalej nie mam @. Wnerwia mnie to bo chcialabym juz moc zaczac kolejne starania. A tak czekam nie wiem na co!!

lenna
Fanka BB :)
hej laski...z "rana"...hehe...pozdrawiam wszystkie
zab po kanalowym dalej rwie skupic sie nei moge...

:sick::sick:
puchaciu...slicznie ze twoje malenstwo rosnie...pan puchatek bedzei nastepnym razem powiadasz...to pieknie...wtedy to wszystko staje sie troche bardzeij realne co?
zab po kanalowym dalej rwie skupic sie nei moge...

puchaciu...slicznie ze twoje malenstwo rosnie...pan puchatek bedzei nastepnym razem powiadasz...to pieknie...wtedy to wszystko staje sie troche bardzeij realne co?
reklama