• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październikowe mamy 2018

U mnie po połówkowych.
Młody szacowana waga 430g /21t3d.
Wygląda, że wszystko rozwija się prawidłowo.
Na skurcze i drganie powiek zalecił magnez 3x1. Kawa w odstawkę poszła i w tym momencie walczę żeby nie usnąć na stojąco.
Na bolesne żylaki Cyklo3forte i pończochy przeciwżylakowe.
Nie wyobrażam sobie w taki upał śmigać w pończoszkach :/
Po zwolnienie mogę przyjść kiedy chcę i mi wystawi.
No i mam się zastanowić czy chcę umówioną CC czy wolę spróbować SN.

reklama
U nas w Żorach wszyscy lekarze mają ten certyfikat i przyjmują na NFZ jaki i prywatnie. Teraz mam porównanie bo z synem chodziłam prywatnie A teraz na NFZ i niczym ta wizyta prrenatalna się nie różniła.
To fajnie.:) Niestety mój lekarz na NFZ nie ma takiego certyfikatu. Więc niestety przyjmują takich na NFZ bez certyfikatu

Z pewnością coś w tym jest ja w weekend czuje się gorzej bo mam wtedy wolne;-) na co dzień jestem zajęta praca to nie myślę. Jak lezalam.w domu to miałam wszystkie dolegliwości ciężarnej wróciłam do pracy odeszło. Nie wiem co będzie jak pójdę na l4 [emoji33]
Mam to samo, jak sie czyms zajme w domu to nic mnie boli, nie czuje zadnych kłuc a jak tylko sie poloze to od razu.. dlatego teraz staram sie duzo odpoczywac i lezec bo od tego przyplywu energi czasami zapominam ze jestem w ciazy [emoji21]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry