Margana
Fanka BB :)
Jasne, ze tak. Regoly nie ma. A tym bardziej jak sie o czasie urodzi. Bo wczesniaki sa bardziej narazone.Czyli jest nadzieję że drugie dziecko nie będzie miało żółtaczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne, ze tak. Regoly nie ma. A tym bardziej jak sie o czasie urodzi. Bo wczesniaki sa bardziej narazone.Czyli jest nadzieję że drugie dziecko nie będzie miało żółtaczki
Ja pampersow kupilam jedna paczke 1 do szpitala i jedna 2 do domu. Nie kupuje wiecej, bo nie wiem czy dzidzi beda odpowiadac.wy o fajkach pisałyście, a ja się nie mogę doczekać wina, zimnego piwaale do września już bliżej niż dalej [emoji14]
@wronka ja byłam w Polanicy na IP jak byliśmy na Sylwestrze, widać, że nowy zadbany szpital
ile sztuk pampersów kupujecie do domu na początek?
czy jesteśmy szaleni chcąc wyjechać na parę dni w drugiej połowie czerwca?
super, że na wczorajszych wizytach wszystko w porządku
za dzisiejsze kciuki
ja dziś muszę dom ogarnąć oraz ciasto potem podgotować obiad, bo mamy teściów na obiedzie i moich rodziców
bardzo dobry neonatolog , powiedzial, ze taka jest przyczyna i zeby sie nie martwic bo to swietna wiadomosc , malej zrobil badania i kazal spokojnie dalej karmic i czekac az uklad pokarmowy dojrzeje ...Matko, zaciezkie mleko[emoji33] Co to za lekarz[emoji53]
Ja mam 22km i mysle, ze jak bedzie goraco to wlacze lekko klime. Tak tylko zeby nie bylo duszno, ale tez bez duzej roznicy temperatur.no wlasnie ciezki temat nie chche zrobic krzywdy dzidziusiowi swoja niewiedza... a moze jakies mamy ktore rodzily w lecie sie wypowiedza, to dosc wazna kwestia szczcegolnie dla mam ktore mieszkaja daleko od szpitala... u mnie ejszczce nie ma tragedii bo mieszkam 13 km od szpitala ale sa mamy ktore maja 30 km i wiecej...
Śliczne te literkiMy jeszcze dzis zamowimy wlasciwie przelew zrobimy bo Pani zrobila nam literki nad łożeczko na ściane i sowe chyba na łózeczko nakleimy
Ale, ze mozesz wracac ze szpitala sama?ja mam 18 km ale auto pod dom nie podjedzie wiec kawalek pieszo najpierw i maz pracujacy daleko nie raz wiec moze byc z przygodami ....
podejzewam ze z tego co dyze puzzle na podloge ale zobacze jak przysle paniŚliczne te literki
Z czego są?
o powrot sie jeszcze nie martwie, najpierw czy dojadeAle, ze mozesz wracac ze szpitala sama?
Od pediatry nie dostaniesz, bo na kogo wypisze? Musisz spytac gina czy Ci da lub interniste.Siema! Mimo pelni i nie małych przygód nadal w 2paku![]()
Dziewczyny, dobrze, że piszecie o tych szczepionkach bo nawet nie wiedziałam, że można swoją! Od pediatry receptę dostanę czy do jakiego lekarza powinnam pójść?
Jest taki upał, że ledwo żyje![]()
Ale jutro przyjeżdżają rodzice z łóżeczkiem!I już Tata Nam wysyłał filmik jak elegancko sam się buja itp. Już nie możemy sie doczekać
![]()
Haha nie Ty jedna takie sny masz[emoji3] W koncu ile mozna wytrzymac[emoji6]Rano sie obudziłam z zawalem... Od tego zakazu sexu i dlugiej przerwie snil mi się numerek [emoji50][emoji50][emoji50] matkoo sen był taj realistyczny ze chyba orgazmu dostałam[emoji50][emoji50][emoji50][emoji50]