reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja doszukuje sie w tych waszych testach drugich kresek ale nie dam rady.. ale to tez zalezy od ustawien ekranow w komputerach telefonach itp, do tego ja slepa jestem astygmatyzm mam nie zauwazam takich delikatnych rzeczy. Mimo wszystko mam nadzieje ze kazdej z nas testy pokaza to co tak bardzo pragniemy. ja nie wytrzymam az mi te moje kasetowe testy dojda w piątek. Zaraz jade zawiezc corke do kosciola i podskocze do apteki kupie 1 tak na juz. myslicie ze lepiej rano? czy mooglabym go jeszcze dzis zrobic? Jestem mniej wiecej 6-8 dpo. hmmm
Ja teraz zerknelam na ten poranny to stary rzeczywiście cos tam chyba widział. Wiem ze sie nie patrzy na te testy po czasie ale ten nawet po czasie nigdyale nic nie pokazywal, a teraz zostal cien cienia... pewnie testowa

reklama
8 dni po owulacji
Tylko właśnie... niby 3 dni temu mi test owu pokazał mega krechy świadczące o owu, a dopiero wczoraj i dzisisj mnie tak mega pobolewa prawy jajnik :eek: sama już nie wiem jak na to patrzeć. Ale śluz zaobserwowałam już mega biały, gesty, czyli wychodzi na to ze macica „zakorkowana” :dry:

Z moich starań w tym cyklu raczej nici. Dziś 11dc, wczorajszy test ovu był już negatywny a jedyne starania tylko w 7dc. Mężu po dwudniowych mękach, wczoraj wieczorem zaliczył wyrwanie zęba i do dzisiaj wygląda jak zombi a upały mu nie pomagają. :/ No, może ten jeden raz w 7dc wystarczy?..

Do rozmowy o ciąży pozamacicznej dodam, że mnie też lekarz zbywał! Ale u mnie objawy przyszły bardzo szybko. Plamienie zaczęło się już w dniu spodziewanej @ i nabierało na sile, aż 2 tygodnie później przy obfitym już krwawieniu nie wiedziałam, czy jeszcze jestem w ciąży, czy już nie. Był to 6tc i doszedł jeszcze punktowy ból po lewej stronie brzucha. Dzięki szybkim objawom udało się uniknąć pęknięcia jajowodu ale i tak został usunięty, bo miał nieprawidłową budowę.
A przyrost bety był wzorowy!
Kochana mam znajomych którym wystarczył tylko raz! I złoty strzał :-) :) wiec nic nie jest przesadzone. Ja tylko 2 razy w tym cyklu dzień po dniu, jak pokazały mi się mega czerwone krechy na teście owu:laugh2::happy2:

Ja teraz zerknelam na ten poranny to stary rzeczywiście cos tam chyba widział. Wiem ze sie nie patrzy na te testy po czasie ale ten nawet po czasie nigdyale nic nie pokazywal, a teraz zostal cien cienia... pewnie testowa

U Lala... No nie wiem czy to testowa [emoji846] mi z wczoraj nawet cień cienia do teraz się nie pokazał... na dzisiejszym jedynie coś majaczy [emoji846]

Hej kochane! Odzywam się po pracy. Nie mam siły nawet czytać co pisałyście. :( Mamy tylko ochotę z narzeczonym pojechać nad morze i wejść do tej zimnej wody...

Ja dzisiaj miałam nagły joł jak na @, zrobiło mi się słabo, gorzki smak w buzi (?), zaczynają boleć mnie piersi. Ogólnie czuję się osłabiona, ale to już przez pracę.

To znowu ja. Przypominam, moje tsh 4.16 a moja pani doktor powiedziala ze jest w normie i zeby nie ruszac. Wiec chcialabym sama sprobowac to troche zbic. Kupilam w aptece roztwor wodny jodu ale jest napisa e ze to na otarcia na odkarzenie. A mowilam pani w aptece ze chcialabym jod w plynie zeby smarowac na skore i organizm sam wchlania tyle ile potrzebuje . dala mi wlasnie takie cudo i nie wiem czy to sie nadaje i jak to stosowac. Ktoras to probowala?
Zbadaj sobie anty TPO czy nie masz Hashimoto, bo wtedy jod szkodzi. Ja słyszałam o smarowaniu jodyną skóry, że ona dobrze działa.

reklama
@ForgetMeeNot ja tam coś widzę I po cichu gratuluję mój pierwszy test był podobny A obecnie leci mi 10 tydzień ciąży. Wklejam foto mojego testu;)

Załączniki

• 20180419_185718.jpg
    20180419_185718.jpg
    651,2 KB · Wyświetleń: 113
Do góry