G
gosc12
Gość
W takim sklepie dziecięcym u siebiesynek poszedł że mna to dostal od nich przy okazji bańki i balona na patyku bo dzisiaj dzień dziecka
a body po 16.90 zł i fajny materiał, jestem zadowolona
![]()
Śliczne na prawdę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W takim sklepie dziecięcym u siebiesynek poszedł że mna to dostal od nich przy okazji bańki i balona na patyku bo dzisiaj dzień dziecka
a body po 16.90 zł i fajny materiał, jestem zadowolona
![]()
WitamyWitam sierpniowe mamusie
Ja w tym roku kończę 37 lat i po 7 latach starań o dziecko nareszcie nam się udałoMam za sobą już dwa pobyty w szpitalu podczas tej ciąży i mam nadzieję, że kolejna będzie już tylko na poród
Zdrówka drogie Panie i szczęśliwych rozwiązań![]()
To ja też już ważę 69 kg![]()
Tak, to nasze pierwsze dziecko. Mąż ma dwójkę z pierwszego związku a Ja straciłam synka 10 lat temu więc to prawdziwy cud że się udałoWitamy
Czyli to wasze pierwsze dzieciątko ?
Super że się udało , tym bardziej ze trzeba było czekać na to tyle latja też jestem z tych szpitalowych - 4 pobyty mam już za sobą
spodziewacie się córeczki czy synka ?
![]()
Dokładnie takrodzicom tez się coś należy jak dzidzia będzie spała grzeczniutko nakarmiona, wykąpana, szczęśliwa
![]()
Nie wyobrażam sobie tego, jakoś mi ciężko pojąć, że taki prawdziwy mały człowieczek jest w brzuchuZobacz załącznik 862675
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Cieszę się razem z tobąTak, to nasze pierwsze dziecko. Mąż ma dwójkę z pierwszego związku a Ja straciłam synka 10 lat temu więc to prawdziwy cud że się udałoBędzie synuś - Antoś
![]()
A to dobrze
No jakoś z 2 kg już na pewno będzie miała
No ja tez mam przeczucie, że te 65 dni skróci się do 40![]()
WitamyWitam sierpniowe mamusie
Ja w tym roku kończę 37 lat i po 7 latach starań o dziecko nareszcie nam się udałoMam za sobą już dwa pobyty w szpitalu podczas tej ciąży i mam nadzieję, że kolejna będzie już tylko na poród
HejWitam sierpniowe mamusie