Anulaa88
Fanka BB :)
Wspaniale, że się udało![emoji4]Tak, to nasze pierwsze dziecko. Mąż ma dwójkę z pierwszego związku a Ja straciłam synka 10 lat temu więc to prawdziwy cud że się udałoBędzie synuś - Antoś
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wspaniale, że się udało![emoji4]Tak, to nasze pierwsze dziecko. Mąż ma dwójkę z pierwszego związku a Ja straciłam synka 10 lat temu więc to prawdziwy cud że się udałoBędzie synuś - Antoś
![]()
Cieszę się razem z tobąmogę sobie jedynie wyobrazić jakie to uczucie zajść w tak upragniona ciążę . Ja starając się tylko półtora roku już miałam myśli że nie będę mogła mieć dzieci więc wiem jakie to cudowne uczucie zobaczyć dwie kreski
Też spodziewam się syneczka
![]()
28 tydzień, synuś AntośHejgratuluję :** w którym jesteś aktualnie tygodniu ?
Znasz płeć ?
20.08 - synekWitamysuper, że po tylu latach, teraz jest wszystko dobrze i niedługo zostaniecie wreszcie rosdzicami
Na kiedy masz termin i będzie synek czy córka?
Śliczne imię28 tydzień, synuś Antoś![]()
Niestety nie bo kiedyś patrzylamŚliczne na prawdęnie wiesz czy mają sklep internetowy ?
![]()
Zaczynamy [emoji173]️Zobacz załącznik 862686
Witam sierpniowe mamusie
Ja w tym roku kończę 37 lat i po 7 latach starań o dziecko nareszcie nam się udałoMam za sobą już dwa pobyty w szpitalu podczas tej ciąży i mam nadzieję, że kolejna będzie już tylko na poród
Zdrówka drogie Panie i szczęśliwych rozwiązań![]()
Mi został już tylko czerwiec i mogę rodzićnawet bym chciała po pierwszym tygodniu lipca w 38 tygodniu
Szybko zleci i będziemy sobie przesyłać wszystkie zdjęcia maluszków [emoji173]️[emoji173]️
Powodzenia i koniecznie pokażcie efektyja nadal czekam na kuriera...