• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październikowe mamy 2018

U mnie 20+2tc i -1 kg na wadze, przez wymioty ktore trwaly 4 pierwsze miesiace i schudlam 3 kg wiec dopiero co zaczelam przybywac ;)
O, widzę że nie jestem sama. Ja nie wymiotowałam, ale miałam nieustające mdłości i jadłowstręt przez 3 miesiące, więc też schudłam 3 kg (do 60 kg przy 172 cm wzrostu). Teraz mam 22+3 i już mam tylko -0,2 kg ;-) Więc uznaję, że wróciłam do swojej wagi. Moja gin i tak jest ze mnie niezadowolona... Brzuch mam wielki, cycki ogromne - z B/C urosły do E/F (większe niż w całej pierwszej ciąży), a cała reszta mi schudła mocno. Więc czuję się jak bębenek chodzący na dwóch patykach.

reklama
To uważaj na siebie bo ospa ten sam wirus co opryszczka i półpasiec.
Ja niestety miałam wszystko, w tym ospe razy dwa.
Nie dokładnie ten sam. Ospa i półpasiec to ten sam wirus. Opryszczka to ich kuzyn :-) Ale tak samo opryszczka intymna jest kuzynem wargowej, a nie można złapać intymnej od wargowej i odwrotnie.

No ospa, już potwierdzone przez lekarza. Zakaz wychodzenia. Do tej pory byłam pewna, że to przechodzilam jako dziecko, ale teraz mam już taki stres, że nie wiem. Chyba zbadam przeciwciala:/
O rety. No to zdrówka życzę i oby przechodził bardzo łagodnie.
Ja miałam na pewno jeszcze jako dziecko. Syn zachorował jak miał 5 lat w długi weekend majowy. [emoji4] Też spędziliśmy trochę czasu w domu.
No ale pewnie gdybym nie miała pewności co do przechowywania to bym zrobiła sobie te badania.

reklama
O rety. No to zdrówka życzę i oby przechodził bardzo łagodnie.
Ja miałam na pewno. Syn zachorował jak miał lat w długi weekend majowy. [emoji4] Też spędziliśmy trochę czasu w domu.
No ale pewnie gdybym nie miała pewności co do przechowywania to bym zrobiła sobie te badania.
Moja mama mówi, że chorowalam, razem z bratem. Na pewno pamiętam właśnie brata wysmarowanego czymś, bo miał krostki i wtedy chyba ja też chorowalam. Po kilku latach urodził się kolejny brat i też pamiętam jak chorował. A mój mąż miał półpaśca, kiedy synek miał 4 m-ce.
Na razie Jasiek ma niedużo kropek i żadnych innych objawów, więc mam nadzieję, że nie będzie źle.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry