miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Moje całą ciążę nie rosną![]()
A pewnie nagle wystrzela po porodzie, zobaczysz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje całą ciążę nie rosną![]()
Czyli zamawiasz 70C ?Ja mam teraz tez na pewno B70 czy coś, nie wiem ale ja zamówię rozmiar wiekszy, bo po porodzie jeszcze na pewno urosną teoche przez pokarm itd.
Ja nosze tylko miękkie, materiałowe staniki. Już nie mam ani jednego usztywnionego i nawet nie wiem czy do takich wrócę wcześniej niż w przyszłym roku na wiosnę hah
Chcesz wytrzymać do 40 tygodnia tak ?![]()
Krzyczą jak prą.. ale to nie ma sensu bo duzo sily ucieka i szybko sie meczaja jak parlam to kopalam
tzn szukalam czegos o co moglabym sie zaprzec nogami i kopnelam pielegniarke hyhy
![]()
Mam ten sam termin , skad jestes ?20.08 - synek![]()
Czyli zamawiasz 70C ?
Mi też w takich najwygodniej i najchętniej tylko w takich bym chodziłaale na wyjście wkładam te nie wygodne push upy
![]()
Nie,nie boli.. to jakis dodatkowy odglos.. jak nie mozesz wycisnac kupy tez dajesz odglosI parcie bardziej boli od wcześniejszych skurczy ?
Biedna pielęgniarka![]()
U nas tez popadalo troszeczke i tez zaraz inne powietrze jestUff.. u nas w końcu porządnie popadało i jest zachmurzone niebo i ekstra, od razu świeże powietrze i lekkie, a nie taki skwar i duszno.
Ja się zabieram za 6 część Harrego
Zobacz załącznik 862752