IrenaX
Fanka BB :)
No teraz widać!!! Po cichutku gratulujeee!Bozeeee nie wiem czy to prawda czy klamstwo ale jest cień ! Widze go. Nie chcę się cieszyc przedwcześnie ale czyzby sie udało?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No teraz widać!!! Po cichutku gratulujeee!Bozeeee nie wiem czy to prawda czy klamstwo ale jest cień ! Widze go. Nie chcę się cieszyc przedwcześnie ale czyzby sie udało?
JESSSSST!!! GRATULACJE!Bozeeee nie wiem czy to prawda czy klamstwo ale jest cień ! Widze go. Nie chcę się cieszyc przedwcześnie ale czyzby sie udało?
Tak, tak! Zauważyłam ta tendencjęTo nie cień[emoji7] Gratulacje, czyli to prawda że tu pozytywy lecą grupami[emoji3] Ostatnio były 3 pod rząd, to teraz czekamy na kolejne[emoji6]
Jeest! [emoji813] Gratuluję! [emoji813]Bozeeee nie wiem czy to prawda czy klamstwo ale jest cień ! Widze go. Nie chcę się cieszyc przedwcześnie ale czyzby sie udało?
Dziękuję :* :* jesteś kochanaGRATULACJE!!!!
Cieszę się jakbyś była ode mnie z rodziny! Aż w pracy się pytają dlaczego szczerzę zęby do telefonu
I jaki piękny progesteron!!!
Mam nadzieję, że już za chwilęGratulacje Kochana!!!Coraz więcej kreseczek
ciekawe kiedy ja do Was dołączę
![]()
Przykro mi bardzoU mnie wlasnie przyszla @to bedzie 5cs
jak jest już wątek do się oczywiście podpinamGratuluję!No i czekam na obiecane lutówki
![]()
![]()
Skąd ja to znam. Miałam dokładnie to samo ale Pani stwierdzila ze jest taki upał że nie ma siły myśleć o czułosciach testu;p
Gratulacje!!!
Proszę zaraź mnie ciążą!
Dziękuję KasiuTo juz pozytyw czy kreska ma byc ciemniejsza?
Mi konkretny cień, jasa kreska wyszła w 24dc, 9 dpo więc jest taka możliwość jak najbardziej, Dzisiaj mam 10dpo i beta 27,77Dziewczyny wyjdzie mi test w 28dc? Owu była w 9dc. I jest właśnie 10 dni po owu. 28 dc będzie 10 czerwca i mamy swoje święto z narzeczonym i chciałam zrobić test jeżeli coś wyjdzie to będzie taka mała niespodzianka jeżeli wg mi wyjdzie. To będzie 4 - 5 dni około przed terminem miesiączki. Nie wiem czy robić tak szybko ale z racji na wcześniejszą owu to może już coś wyjdzie
Jasne. Witaj i rozgość sięCześć dziewczyny, mogę dołączyć?![]()
jestem już po jednym poronieniu w lutym i staramy się dalej, niestety póki co cisza.. Jestem już teoretycznie 8dp, jednak ostatnio zauważyłam typowy śluz płodny, który trwał ok 2 dni.. Dziwne, miała któraś z was taka sytuacje?
u mnie teeeeeżMi pozytywny test ciążowy wyszedł 9 dpo.
jeśli chodzi o zagnieżdżenie to chyba nic, ale od owu praktycznie w tym cyklu bolą mnie jajniki i brzuch jak na @ może 1-2 dni miałam bez żadnych dolegliwości, a od wczoraj to już konkretny ból brzucha jak na @, do tego naprawde duuuży ból piersi, nie mogę się wręcz do niech dotknąć, plus ból krzyża i od 2 dni uczucie takiego rozciągania...Dziewczyny a przy zagnieżdżeniu czułyście coś? Miałyście jakieś plamienie ? Ile dni po już miałyście objawy ?
DziękujęGratuluje!!! Mowilam ze ja tam widzialam cien na Twoim tescie![]()
to czekanie jest najgorsze, dlaatego ja zaczęłam w 8dpoForgetMeeNot ale super gratuluję <3 Ja mam jeszcze tydzień do testowania Ale mi się będzie dłużyłokluja mnie jajniki ale nic sobie nie wyobrazam,bo jakbym się tylko skupiła to mialabym wszystkie objawy ciąży wraz z mdlosciami
![]()
Ja dziś też 10dpo ale jeszcze czekam z testem bo się boję [emoji17] mnie też w tym cyklu bolą jajniki od samej owu i też bóle jak na @ Czasami jest spokój i nie bolą a czasem dadzą znać o sobie wlasnie. 6-7dpo miałam bóle jak na @ typowe. I piersi też bomby [emoji23]Dziewczyn, bardzo baaaaaaardzo Wam dziękujękochane jesteście :* :* :* <3 <3 <3
Jestem po prostu przeszczęśliwa i mam nadzieje, że w poniedziałek beta odpowiednio przyrośnie :Póki co to jeszcze to do mnie nie dociera kompletnie
Dziękuję :* :* jesteś kochana:* mam nadzieję, że niedługo spotkamy się u naszego doktorka. Ja umówiłam się dzisiaj na 12.06. Zarażam Cię jak tylko mogę
Mam nadzieję, że już za chwilę![]()
Trzymam kciuki
Przykro mi bardzomam nadzieję, ze to będzie ostatni cykl staraniowy
nie zaglądałam nawet czy jest już taki wątek, jak jest z chęcią dołączę bo wg pierwszego dnia osttaniej @ termin wychodzi mi na 12.02.
jak jest już wątek do się oczywiście podpinam![]()
![]()
![]()
już chyba nie muszę
GRATULUJĘ
![]()
![]()
to nie cień a kreska
, który masz dpo dziś ? i kiedy miałaś pierwszy dzień ostatniej @?
Dziękuję Kasiua jeśli chodzi o kreskę to moja najciemniejsza była właśnie taka. ZObacz jeszcze jutro i będziesz miała jasność
Mi konkretny cień, jasa kreska wyszła w 24dc, 9 dpo więc jest taka możliwość jak najbardziej, Dzisiaj mam 10dpo i beta 27,77
Jasne. Witaj i rozgość sięja też miałam tali ślluz jak Ty, w 8 dpo cień cienia widoczny chyba tylko dla mnie, dziś 10dpo i beta 27,77 - kreska na teście już widoczna więc może to to właśnie :
u mnie teeeeeż
jeśli chodzi o zagnieżdżenie to chyba nic, ale od owu praktycznie w tym cyklu bolą mnie jajniki i brzuch jak na @ może 1-2 dni miałam bez żadnych dolegliwości, a od wczoraj to już konkretny ból brzucha jak na @, do tego naprawde duuuży ból piersi, nie mogę się wręcz do niech dotknąć, plus ból krzyża i od 2 dni uczucie takiego rozciągania...
Dziękuję![]()
to czekanie jest najgorsze, dlaatego ja zaczęłam w 8dpotrzymam kciuki za pozytyw
To juz konkretna kreska, raczej nie ma mowy o pomylce! Powtorz z porannego moczuBozeeee nie wiem czy to prawda czy klamstwo ale jest cień ! Widze go. Nie chcę się cieszyc przedwcześnie ale czyzby sie udało?
Teraz będę się doszukiwać spiskow. Bo po pracy po 14 robilam test i negatywny a juz wieczorem pozytywny ale ta kreska nie pojawila siw od razu tak około 3min czekalam.
@ForgetMeeNot jestem 7dpo a pierwszy dzien ostatniej @ mialam 9 maja.
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
Moj wykres prowadzony jest byle jak bo to 1 cykl. Później zawsze bardziej sie staram![]()
Ja dziś też 10dpo ale jeszcze czekam z testem bo się boję [emoji17] mnie też w tym cyklu bolą jajniki od samej owu i też bóle jak na @ Czasami jest spokój i nie bolą a czasem dadzą znać o sobie wlasnie. 6-7dpo miałam bóle jak na @ typowe. I piersi też bomby [emoji23]