reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ciekawe jak we Wroclawiu w tygodniu wyglada ikea. Bylam w weekendy i skutecznie mnie to zniechecilo :) podazalam tylko za strzaleczkami, zeby jak najszybciej sie wydostac :D
Wiesz co, nie wiem, ale w Katowicach zawsze jest dużo ludzi[emoji23] poza wieczorami[emoji16] Ja byłam dziś i tak w super humorze, bo w końcu poszłam gdzieś do ludzi[emoji23][emoji23][emoji23] Mój mąż się śmiał, że nic mi nawet nie przeszkadzało[emoji3] A zazwyczaj jest tak, jak mówisz... idę za strzałkami[emoji16]

reklama
Bardzo ładnie to wygląda. Też kiedyś kupiłam serce takie jak ty masz chmurkę .
Ale niestety przyznam że żałuję :D
Pomimo tego że to wszystko jest takie ładne to nie może być tego u mnie za dużo . Denerwuje mnie jak muszę ścierać z tego kurze i się robi taka graciarnia na komodach. Najpierw właśnie chciałam poustawiać tak patyczki do uszów na komodzie , waciki ale się nie przełamie .. zaraz wydaje mi się że jest to szorstkie z kurzu. Także będę podziwiać tylko u was na zdjęciach :D
Podobnie mam z baldachimem.. bardzo to ładnie wygląda ale ciągle myślę że to szkodzi dziecku , taka łapalnia kurzu. .
Może te obawy u mnie stąd że sama miałam bardzo długo problem z kurzem , ciągle miałam katar
Ja mam tak samo :) wszystko jest takie ładne i słodkie jak się kupuje, ale później mnie denerwuje, bo po 1 to zbieranina kurzu, a po 2 ja jestem minimalistką i jak kupię coś nowego na komodę/stół to stare muszę schować, bo nie lubię jak jest za dużo :D
Dlatego u nas w pokoju małego wszystko w szafkach, jedyne ozdoby to lampka, 2 koszyczki na kosmetyki i 2 ramki na zdjęcia :D

Hej dziewczyny. U nas na południu łódzkiego od wczoraj burza wisiała w powietrzu a jak do tej pory nie spadła ani jedna kropla deszczu. A przydałoby się. Gorąco niemiłosiernie. Pokazywało mi 32 st. Mój mały znów fika po staremu czyli nie oszczędza mi brzucha i rozpycha się we wszystkie strony. I podejrzewam, że przyczyną tego że ostatnio czułam go słabiej było to że był odwrócony buźką do środka. Dzisiaj przed południem poczułam takie trzepanie w brzuszku a potem już tak jak wcześniej mocne kopniaki i wypychanie się w różne strony. Musiał się chyba z powrotem przekręcić buźką do świata☺ chociaż to często boli i nieraz wydaje mi się , że mój brzuch zaraz pęknie to jednak wolę tak go czuć. Konkretnie chłopak daje znać o sobie☺ ja chcę już sierpień..

Mierzycie sobie może ciśnienie w domu? Ja u babci dzisiaj zmierzyłam i miałam ciśnienie ok ale puls dosyć podwyższony bo 98. Fakt źle się czułam bo jak szłam z córką do niej to niektórych płotów musiałam się trzymać bo w głowie lekki helikopter.

A jutro robię torta na urodzinki mojej córuni ☺ 4 latka skończy 8.06 a impreza jutro☺
Moje kochanie..kiedy to urosło.. dopiero co pamiętam jak ona mi w brzuszku fikała tak jak teraz synek ☺
Dobrej nocki ☺

Dziewczyny bo to najlepiej założyć takie dluuugie prześcieradło na materac i spuścić w dół by tej przestrzeni i szuflady nie było widać. Myślę że nawet specjalne takie zasłonki można gdzieś kupić.
Ale w niektórych łóżeczkach jest dykta w komplecie i to ładnie wygląda :)

20180527_214253.jpg

Załączniki

• 20180527_214253.jpg
    20180527_214253.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 368
reklama
Wiesz co, nie wiem, ale w Katowicach zawsze jest dużo ludzi[emoji23] poza wieczorami[emoji16] Ja byłam dziś i tak w super humorze, bo w końcu poszłam gdzieś do ludzi[emoji23][emoji23][emoji23] Mój mąż się śmiał, że nic mi nawet nie przeszkadzało[emoji3] A zazwyczaj jest tak, jak mówisz... idę za strzałkami[emoji16]
Jak to niewiele do szczęścia potrzeba jak wcześniej trzeba było leżeć w domu [emoji23]

Do góry