miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Byłam za tymi wieszakami w Pepco i panie nawet nie wiedziały o co chodzi..![]()
Może nie w każdym pepco to jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam za tymi wieszakami w Pepco i panie nawet nie wiedziały o co chodzi..![]()
Ja dzis pozmywalam naczynia,wstawilam pranie odkurzylam i zmylam podloge,poscieralam kurze z mebli i... i zamntowalismy lozeczkono i maz w koncu zalozyl mi moskitiere na drzwi balkonowe
Zobacz załącznik 863060 a teraz odpoczywam
![]()
Na grupie sierpniowek na fb dziewczyna miala cesarkę dzisiaj[emoji50]
Więcbork - kujawsko-pomorskieMam ten sam termin , skad jestes ?
Za wiele jeszcze nie napisala, tyle ze dzidzius wazy 1275g i wody odeszly w czwartekO jeju, czemu tak wczesnie?
Jejus grunt ze jest wszystko w porzadku..Za wiele jeszcze nie napisala, tyle ze dzidzius wazy 1275g i wody odeszly w czwartek
Zamowilam komplet w sowy bezowe z baldachimem ,ale nie od tego sprzedawcyDziewczyny, widzę że pytacie o sprawdzonych sprzedawców, więc Ja zamówiłam pościel i dodatkido łóżeczka w firmie -KROPKA , link: Link do: baldachim do łóżeczka woal/bawełna PRODUCENT
Pościel bardzo dobrze wykonana, świetnej jakości i pięknie się prezentuje![]()