martakratka
Fanka BB :)
Mi tez o to chodzi. Do tego dochodzi strach, ze cos jest nie tak.Raczej czułabym się mało komfortowo jakby mój partner miał patrzeć jak obcy chłop mi coś tam wkłada i tylko o to chodzi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi tez o to chodzi. Do tego dochodzi strach, ze cos jest nie tak.Raczej czułabym się mało komfortowo jakby mój partner miał patrzeć jak obcy chłop mi coś tam wkłada i tylko o to chodzi.
Kochana, to jest tylko i wylacznie wasza decyzjaMi tez o to chodzi. Do tego dochodzi strach, ze cos jest nie tak.
Myszka Ciebie tu nikt nie osadza, psów nie wiesza ani nie o lewa smola I nie obrzuca pierzem, ale prawda jest taka, że zadałas pytanie czy ktoś tam wchodził do gina sam czy z tatusiem, a później rzucilas luźna wypowiedzią, że chciałabyś wziąć swojego, ale nie jak będzie wewnetr, ne usg bo to krępuje, po czym kilka postów dalej napisałaś, że nie o wstyd a o strach chodzi, więc zglupialam, bo Twoje wypowiedzi w moich oczach się nie pokrywaly, a starałam się też jakoś wesprzeć czy dora, IC czy cokolwiekDziewczyny ja zapytalam a nie prosilam o opinię.
Skoro maluszek się prawidłowo rozwija to się nie martw dalej będzie się prawidłowo rozwijal wszystko bedzie dobrze!Hmmm
Jestem po badaniu, no i nie wiem...
Obraz dziecka w USG prawidłowy ALE ma pępowinę dwu naczyniową...
Niby lekarz uspakaja i mówi że to nic złego, ale ja oczywiście mam już różne scenariusze w głowie...
Mój przy dwóch porodach był, przy pierwszym wolal nie patrzeć tam , przy drugim ciekawość wygrała heheheJa pod tym względem mam w drugą stronę. Tłumacze mojemu że czasem mężczyzna aż się zniechęca do partnerki seksualnie po obecności przy porodzie.... To się tylko w czoło puka i mówi że to nie pochwa jest atrakcyjna seksualnie, tylko ja więc bez względu na widoki ja w jego oczach mogę co najwyżej zyskać za takie poświęcenie i wysiłek a on tam będzie i koniec kropka xD
Cześć Tasiorek. U mnie widać, bo mam jeszcze 4 kg dodatkowe z zimyDziewczyny a jak u was z brzuszkami, już widać. Bo u mnie jeszcze nie ale wieczorami już mi wypycha brzuchol.
Myśle, że wybadasz po zachowaniu lekarza czy będzie chętny zerknąć. Ten u którego twraz byłam, to za bardzo nie dał wyczuć, ale jak kończył to M Go po prostu zapytał czy może zerknąć między nóżkiSlyszalam ze niektórzy lekarze sie burzą jak sie zadaje pytania o plec na 1 prenatalnych dlatego pytam. Sama chyba, jesli bedzie wszystko ok to zapytam jutro.
Super! U mnie raczej trzeci chłopak, wiec nie mam co kupowaćNie mogłam się powstrzymaćZobacz załącznik 863797
Lekarz widząc na oboje na korytarzu zaprasza razem.do gabinetu.A pytalyscie lekarza, czy ma cos przeciwko, czy po prostu weszliscie we dwojke?
Oczywiście, nic się nie powinno. Kwestia dogadania i szanowania nawzajem.Wiesz, ja wychodzę z zalozenia, ze nic sie nie powinno. Ja nie jestem jeszcze przekonana i nie jest to wynik wstydu, bo nie o to chodzi. To wynik strachu bardziej.
Ja na dowcipne bym męża nie brała. Daleko mi do cnotki, ale wolałabym by nie widział, kiedy inny mezczyzna coś tam wkłada. Sądzę, że dla niego również mogłoby to być niekomfortowe.Ale nawet na tym dowcipnym to przeciez nie stoi Wam przed nogami a chociazby to co tam takiego macie co nie widział on czy lekarz ;p sorry ja teko nie kumam haha czego tu sie bać czy cośale kazdy robi jak uwaza
Dokładnie mam to samo.Raczej czułabym się mało komfortowo jakby mój partner miał patrzeć jak obcy chłop mi coś tam wkłada i tylko o to chodzi.