reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Klaudia, pytałaś czy są usztywniane biustonosze do karmienia. Jak dziś przeglądałam allegro jak kupowałam to widziałam, że są z tej firmy ava ale nie wiem jak z rozmiarem na twój biust bo ja mam duży a ty chyba piałaś, że masz mały.

reklama
Poruszę jeszcze temat termometru bezdotykowego. Macie coś sprawdzonego godnego polecenia?

Planuje ten lub ten zamówić :)
Screenshot_2018-04-20-16-49-27-541_com.opera.browser.png
Screenshot_2018-02-25-17-14-23-782_com.opera.browser.png

Załączniki

• Screenshot_2018-04-20-16-49-27-541_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-04-20-16-49-27-541_com.opera.browser.png
    148,2 KB · Wyświetleń: 269
  • Screenshot_2018-02-25-17-14-23-782_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-02-25-17-14-23-782_com.opera.browser.png
    52,4 KB · Wyświetleń: 268
Też miałam taką nadzieję. Moja mam po naszej 3ce nie ma żadnego rozstępu a ja mam. Tak samo było z porodem. Mama urodziła mnie w domu zanim karetka dojechała bo rodziła 20min, z bratem rok później ledwo zdążyła do szpitala. Najmłodszego brata rodziła przed 4stką, ważył 4200 i to jej najdłuższy poród 1,5godziny. Miałam nadzieję, że ja też taki będę miała a tu d..a 13godzin męczarni zakończone cc Także z tymi genami to też nie zawsze się sprawdza.

Ja miałam ale nie pamiętam jakiej firmy i nie sprawdzał się. Zaniżał temperaturę nawet o 1.5 - 2st. Teraz będę używała zwykłego alkoholowego w pupkę jakby było trzeba.

No to rzeczywiscie roznie. Czyli nie ma co patrzeć na to. U nas sprawdzało się z miesiączką. Między moim, mamy i siostry okresem była roznica co miesiąc 1/2 dni , może z ciążą będzie tak samo bo rodziła w terminie i przed. Nigdy po. Też bym tak chciała :D

Klaudia, pytałaś czy są usztywniane biustonosze do karmienia. Jak dziś przeglądałam allegro jak kupowałam to widziałam, że są z tej firmy ava ale nie wiem jak z rozmiarem na twój biust bo ja mam duży a ty chyba piałaś, że masz mały.
No właśnie mały..
B ://
Więc zamówię chyba jeszcze jeden zwykly. A jak się okaze , że mam pokarm to pojadę gdzieś do sklepu kupić taki lepszy droższy ale z przymierzeniem

No właśnie mały..
B ://
Więc zamówię chyba jeszcze jeden zwykly. A jak się okaze , że mam pokarm to pojadę gdzieś do sklepu kupić taki lepszy droższy ale z przymierzeniem
Myślę, że na początek miękki ci wystarczy. Przez pierwsze tygodnie nawet spałam w miękkim staniku bo mleko ciekło więc przyklejałam wkładki laktacyjne.

Myślę, że na początek miękki ci wystarczy. Przez pierwsze tygodnie nawet spałam w miękkim staniku bo mleko ciekło więc przyklejałam wkładki laktacyjne.
Mam jeden cały miękki taki do szpitala i po domu i myślę dokupić jeszcze jeden. I drugi usztywniany dołem, na początek chyba więcej nie trzeba :) tym bardziej, że nie wiadomo czy w ogóle będę karmić :/

reklama
Gdzie macie rozstępy ? Ja wczoraj zauważyłam , że zrobiły mi się na pośladkach :o mam nadzieję , że cały tyłek taki nie będzie :D kupiłam dzisiaj krem z bielendy ale wątpię żeby pomogło :huh:
Ja mam już od dawna na tyłku i udach[emoji4]przywykłam[emoji4] W ciąży jeszcze ani jednego, ale myślę że to kwestia czasu[emoji16]

@Fiorna ten sanity mogę polecić[emoji4] Ten sam co Klaudia pokazała na zdjęciu[emoji16] Ma go też @karkula309 i chyba @Maljan [emoji4]

Do góry