justys0702
Fanka BB :)
Gratulacje[emoji5]Witajcie e-ciocie, jestem Kornel. Powitałem świat dziś o 17:00. Mama miała co działać, bo ważę 4070 i mam 60cm. Poród wywołany żelem jakimś tam. Mama czuje się dobrze i ja teżbuziaki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje[emoji5]Witajcie e-ciocie, jestem Kornel. Powitałem świat dziś o 17:00. Mama miała co działać, bo ważę 4070 i mam 60cm. Poród wywołany żelem jakimś tam. Mama czuje się dobrze i ja teżbuziaki
Witajcie e-ciocie, jestem Kornel. Powitałem świat dziś o 17:00. Mama miała co działać, bo ważę 4070 i mam 60cm. Poród wywołany żelem jakimś tam. Mama czuje się dobrze i ja teżbuziaki
Tak nie do konca wporzadku. Zlozylam wypowiedzenie ale mnie szef i przelozona oszukali. Duzo by tu pisac...Kochana a co tam u Ciebie? Wszystko w porządku? W przyszłym roku napewno zobaczymy tutaj Twój taki szczęśliwy wpis! Wierzę w to mocno i trzymam za to mocno mocno kciuki cały czas!!!
O kurna[emoji85]Tak nie do konca wporzadku. Zlozylam wypowiedzenie ale mnie szef i przelozona oszukali. Duzo by tu pisac...
Mam nadzieje ze wszystko sie ulozy
Mialam na oku. Mieli za mna czekac do 1 lipca. A tu musze pracowac do konca lipca. Opisze jak emocje opadna. Bo to swieza sprawaO kurna[emoji85]
A masz już coś na oku?
Jak masz ochotę to opisz sytuację. Ale oczywiście nie zmuszam[emoji8]
Oki[emoji8]mam nadzieję, że i tak wszystko ułoży się po Twojej myśli. I niech Ciebie Mi tam nie denerwują bo wparuje tam do tego szefostwa[emoji6]Mialam na oku. Mieli za mna czekac do 1 lipca. A tu musze pracowac do konca lipca. Opisze jak emocje opadna. Bo to swieza sprawa![]()
O jejuuuu słodkościWitajcie e-ciocie, jestem Kornel. Powitałem świat dziś o 17:00. Mama miała co działać, bo ważę 4070 i mam 60cm. Poród wywołany żelem jakimś tam. Mama czuje się dobrze i ja teżbuziaki
Tule Cię robaczku :*Tak nie do konca wporzadku. Zlozylam wypowiedzenie ale mnie szef i przelozona oszukali. Duzo by tu pisac...
Mam nadzieje ze wszystko sie ulozy
Ale duży chłopak 4 kg i 60 cm będziesz miała co dźwigać.Gratulacje kruszynki [emoji6] niech zdrowo rośnie, a mama zabiera siły[emoji4].Super informacja [emoji4].Witajcie e-ciocie, jestem Kornel. Powitałem świat dziś o 17:00. Mama miała co działać, bo ważę 4070 i mam 60cm. Poród wywołany żelem jakimś tam. Mama czuje się dobrze i ja teżbuziaki