Hooope86
Fanka BB :)
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Z borówkami! Możesz zostać moją mamą?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Z borówkami! Możesz zostać moją mamą?![]()
Mi tez kazala walczyc so skutku. Nie ma sie co pierdaczycDzis Inga ginekolog mi powiedziała że w tej procedurze tylko wytrwali zostają wynagrodzeni. Lewy uważa że immunologia to czary mary, więc na dwoje babka wróżyła.
To racja. Tylko skąd brać worki pieniędzy? [emoji848]Mi tez kazala walczyc so skutku. Nie ma sie co pierdaczyc![]()
Inulka, skoro zakodowalo ci sie, ze to twoja wina to teraz sama sobie musisz napakowac do glowy, ze naprawisz "swoja wine" i jeszcze pokazesz swiatu na co cie stac. Duuuuuzo antyoksydantow na komorki jajowe sie poleca. I zestaw z fertinea.pl - pij te mikstury, lykaj groszki, poruszaj sie na swiezym powietrzu - sport jest bardzo wskazany i do pazdziernika bedziesz miala jakca o 10 lat mlodszeZapisalam sie do Profesora Pawelczyka na 4 pazdziernika. Mam 35 lat i komorki jajowe jak sie okazalo bardzo zlej jakosci. Mam depresje od chyba 15 lat i niestety chodzenie po lekarzach odbiera mi nadzieje zamiast jej dodawac. Nie potrafie myslec, ze to nie jest moja wina i jestem po prostu do niczego pod kazdym wzgledem. Dlatego sie za bardzo nie udzielam zeby nie wprowadzac tyle smutku.
Mój lekarz twierdził ze nie za późno bo okienko jest z zapasem. Raz czy dwa tez tak miałam. No i oczywiscie stresowałam się, jednak cykle naturalne przy nie pracujących w niedziele klinikach są stresujące.Też tak myślę, pytanie czy to nie za późno?
Kochana mnie teraz tak troche okresowo dol brzucha boli ale widzisz widocznie tak jest kazda czuje co innego i nie ma sie co zalamywac tylko myslec pozytywnieCo ma być to będzie [emoji106]
Jajniki są jak sitko. Więc pewnie stąd ten ból. Ja dziś jestem w 28DC więc albo przyjedzie wnet, albo za 9 miesięcy. Dwa wyjścia [emoji6]
Mieszkac w ciemnicy, chodzic wszedzie pieszo, jesc chleb z woda, ubrania nosic z ciucholandu - wor za 5 zl i zarabiac krocieTo racja. Tylko skąd brać worki pieniędzy? [emoji848]
Ciuchy z lumpa już praktykuję od dawna, z pozostałymi punktami z lekka gorzej. Chleb z wodą stoi w sprzeczności z koniecznością prowadzenia zdrowego trybu życia celem uzyskania jak najpiękniejszych jajeczek i plemników. Tak więc jak żyć? [emoji14]Mieszkac w ciemnicy, chodzic wszedzie pieszo, jesc chleb z woda, ubrania nosic z ciucholandu - wor za 5 zl i zarabiac krocie![]()
Narobila smaka to niech teraz robi mrozi i paczke w lodzie nam wysyla prawdaooo Boże moje teeeeez!!!!!!!!!❤ A już w ogóle mojej Lence chyba też smakują bo możemy jeść codziennie ❤
Boże..az mi łzy poleciały, że dziś nie zjem![]()
![]()
Gosieńko okresowy brzuch to ewidentny objaw ciążowy. Nie ma opcji.Kochana mnie teraz tak troche okresowo dol brzucha boli ale widzisz widocznie tak jest kazda czuje co innego i nie ma sie co zalamywac tylko myslec pozytywnie