Emol
Fanka BB :)
Chyba niemożliwe ja mam 23 tc i mam na 9.10A jeszcze zdradz mi na kiedy masz termin? Ja mam dziś 19t6d a termin na 7.10, przypuszczam że p. Dr trochę sie kopsła i urodze pod koniec pazdziernika, o ile nie w listopadzie :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba niemożliwe ja mam 23 tc i mam na 9.10A jeszcze zdradz mi na kiedy masz termin? Ja mam dziś 19t6d a termin na 7.10, przypuszczam że p. Dr trochę sie kopsła i urodze pod koniec pazdziernika, o ile nie w listopadzie :/
21+0 tc 387 g(z tolerancja 57g)Drugie pytanie do wszysykichile wazyly wasze dzidzoe w ok 21 tc ??? Chce porownac z wami
My dzis 21 i 4 dni to waga byla 450 g
A u Was jak???? Tc i waga?
Tak jak ja [emoji3][emoji3][emoji173]Chyba niemożliwe ja mam 23 tc i mam na 9.10
Heh no cóż...To sex na ostro....
ja w ciazu to delikatniej z mężem
Nie no jasne rozumiem Cię. Lepiej jechać i sprawdzić.Mi sie pierwszy raz tak zdarzylo
Maz paniki narobił. Nawet teściowa z Grecji dzwoniła
19+6 a termin na 7.10? Ja mam dzis 19+5a termin na 26.10A jeszcze zdradz mi na kiedy masz termin? Ja mam dziś 19t6d a termin na 7.10, przypuszczam że p. Dr trochę sie kopsła i urodze pod koniec pazdziernika, o ile nie w listopadzie :/
Ja ważyłam po urodzeniu 2900 a niemąż jakieś 3000-3200 ( teściowa nie pamięta dokładnie, bo 4 dzieci urodziła hehehe) teraz tez wielcy nie jesteśmy. Wiec chyba wielkoluda nie urodzę ;D na dzień dzisiejszy tez moja Hania nie przekroczyła 50 centyla jeśli chodzi o wymiary
Ja mam termin na około 20 październikaA jeszcze zdradz mi na kiedy masz termin? Ja mam dziś 19t6d a termin na 7.10, przypuszczam że p. Dr trochę sie kopsła i urodze pod koniec pazdziernika, o ile nie w listopadzie :/
Wredny ten lekarz... podteksty dt grubosci mogl sobie darowac bo to nie ma wplywu...U mnie nawet nie spytał czy chce znac plecw trakcie badania powiedział "jesli chodzi o plec to mamy chłopca" bylam.pewna , że się nie dowiem, bo jestem raczej z osób grubych no i moj ginekolog zawsze narzekał jak mial mi robic usg ze on nie wiele widzi... jak to powiedziałam lekarzowi od prenatalnych to stwierdził, że on widzi na 100% chłopca i tu raczej nie ma znaczenia otyłość pacjentki ale sprzęt i ułożenie dziecka. Moje rozłożyło nogi ;p
Ale 100% to bedzie jak się urodzi;D
Ja 3x1 ale przyznaję, że nie łykałam regularnie...piłam kawę....no i mam efekty :/Ja miałam.Zwiekszylam magnez z 1x2 do 2x2 i teraz 3x2.Skurcze się wyciszyły.Zawsze mi dokuczają w ciąży (bez czasem też) i zwiększenie dawki magnezu je wycisza.Ale lepiej skonsultuj to z lekarzem.
Mi Cyclo3fort na wizycie tydz. temu 3x1 zlecił...ale jeszcze nie kupiłam bo dop. dziś wypłatę dostałam.Wczoraj już nie wzięłam Duphastonu na noc. I poszłam właśnie siusiu, biorę się za spłukiwanie wody, aż zauważam w toalecie i na podłodze krople krwi. Już zaczęłam się rozglądać, co spakować do szpitala, ale przyłożyłam papier i... ufff, to "tylko" hemoroidy. Nie spodziewałam się, bo nie wypróżniałam się i jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby krwawiły tak same z siebie.
Któraś z Was pisała, że bierze Cyclo3fort albo Maxi3vena na żylaki nóg. Ile tabletek?
Ja mam spacery codziennie w pracyJa na noc smaruje łydki i stopy zimnym żelem z kasztanowca i pomaga do tego magnez.
I spacery pomagają bardzo.
21t3d ważył 430gDrugie pytanie do wszysykichile wazyly wasze dzidzoe w ok 21 tc ??? Chce porownac z wami
My dzis 21 i 4 dni to waga byla 450 g
A u Was jak???? Tc i waga?
Ja mialam jak Ty ok8 tcW ktorym tygodniu robi się badania czy są przeciwciala? Ja w 8.mialam.grupe krwi i przeciwciala. Teraz tylko powiedziała polozna , że w 28tyg podaja mi szczepionke...