Margonelka
Fanka BB :)
Tak,nie ma dyżurów w przychodni,a na pogotowiu i tak odsylaja do szpitala. Jednak gdybym teraz z nim pojechala to odsylaja do przychodni. Koło się zamyka.Chamstwo w tej przychodni... Nocna pomoc u Was jest tylko na SOR?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak,nie ma dyżurów w przychodni,a na pogotowiu i tak odsylaja do szpitala. Jednak gdybym teraz z nim pojechala to odsylaja do przychodni. Koło się zamyka.Chamstwo w tej przychodni... Nocna pomoc u Was jest tylko na SOR?
Mamuśki co sądzicie o piciu capuccino w ciąży? Czy to straszna chemia jest?
Chyba kofeiny tam niewiele a ja szukam alternatywy bo ja nie umiem żyć bez kawy A ani Inka mi nie wchodzi ani ta bezkofeinowa .
Ps. Właśnie wypiłam półtora litra w godzinę.
Wody oczywiście![]()
Ja pije Mama coffie i mi smakujeW rosmannie jest taka kawa w saszetkach Mama Coffie, podobno dobra, osobiście nie próbowałam. Ja pije tylko Inke, nie toleruje kofeiny w niczym, ale miałam tak przed ciazą. Czasem słaba herbata przy przeziebieniu.
Drugie pytanie do wszysykichile wazyly wasze dzidzoe w ok 21 tc ??? Chce porownac z wami
My dzis 21 i 4 dni to waga byla 450 g
A u Was jak???? Tc i waga?
Już doczytałamja piję jedną lekką, w filiżance, ze spienionym mleczkiem
mniam. Myślę, że nie zaszkodzi.
Dzięki! Toczyc się zaczynam z moim wieeeelkim brzuchem
Cooo? Wypuscili Cię do domu po glukozie? To jest kompletnie niezgodne z procedurami. Po pierwsze, zagrozenie dla Ciebie, ze zemdlejesz, po drugie krzywa po obciazeniu 75g to 3 badania: przed, 1h po, 2h po, wiec lekarz moze zakwestionowac taki wynik i kazac Ci powtarzać, po trzecie jak chodzisz, to inaczej spalasz cukier i wynik jest po prostu niemiarodajny.
Jak się w końcu zdecydowałam na prowadzącego po godzinach spędzonych na forach, grupach i znanym lekarzu, zadzwoniłam się umówić i co? Pan doktor będzie miał urlop i nie ma bata, żeby się do niego dostać wcześniej jak końcem lipca....![]()