Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Witam ciocie!
Zobacz załącznik 865060
Wczoraj przyszedłem na swiat poprzez cc. Mam 4150 i 59. Jestem grzeczniutki [emoji57] i robię duzo kup po pachy [emoji6]
Duży chłopiec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam ciocie!
Zobacz załącznik 865060
Wczoraj przyszedłem na swiat poprzez cc. Mam 4150 i 59. Jestem grzeczniutki [emoji57] i robię duzo kup po pachy [emoji6]
Ale wydaje mi sie ze jak rozcienczysz w większej ilości to czas wchłaniania tego płynu bedzie dłuższy wiec po godzinie wchłonie sie płyn i mniejsza ilość cukru. Sądzę że dłużej sie wchłania jak wypijesz 1 litr niz 0.5 litra. np po godz wchłonie sie 0.2 płynu i proporcjonalnie do tego ilość rozpuszczonej w niej glukozy. gdyby to nie miało znaczenia to nie byłoby w zleceniach 250 ml.tu ważny jest czas wchłaniania.
Witam ciocie!
Zobacz załącznik 865060
Jaka slodka [emoji7]Marcelina siedzi za pasazerem tyłem do kierunku jazdy . Na zagłówku jest lusterko ze kierowca ja widzi .Zobacz załącznik 864947
U was już pasażerów się nie zabierze [emoji12] [emoji6]Takie właśnie. Zobacz załącznik 864948
żeby otrzymać becikowe to od początku 10 tygodnia ciąży musisz mieć kartę...Nie mam. Dopiero pierwszą wizytę i ginekologa będę miała 25.06. Wczoraj byłam u lekarza z kliniki ale on nie prowadzi ciąż. Zastanawiam czy ta wizyta 25.06 to nie za późno na założenie karty
Witam serdecznie i gratuluję osiągniętego celu [emoji7] [emoji480]Witam przyszłe mamusie. Czy mogę dołączyć do waszego grona? Jestem po in vitro i wczoraj słyszałam serduszko mojego maleństwa. Jest to ok 8 tc. Mam pytanie: pierwszą wizytę u lekarza prowadzącego będę miała 25.06 będzie to ok 10tc, czy to nie za późno?
Pixie, jaki on słodki [emoji7] Gratuluję, mamusiu! [emoji8] Jak się czujesz?Witam ciocie!
Zobacz załącznik 865060
Super że poszło gładko. Grunt że wszyscy cali i zdrowi [emoji4]I to dla mnie tez niemały szok, ale mój lekarz przyszedł i mówi,ze zastanawiają sie nad cc bo duzy( w usg wyszło 4300) i sie przekręcił poprzecznie czy skośnie? I pewnie gdyby nie Ivf to byśmy rodzili SN ale tu nikt nie chciał ryzykować . No i poszło szybko ledwo mąż zdążył przyjechać [emoji6]