reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Hyhy dokladnie.. ja w tyg, kiedy sie dowiedzialam o ciazy ,dostalam awans na troszke wyzsze stanowisko i jeszcze kierownika pytalam o nadgodziny i deklarowalam ze bede napewno :D a pod koniec tyg przynioslam zaswiadczenie o ciazy [emoji23]
Ja też chwilę po tym jak dowiedziałam się o ciąży dostałam propozycję objęcia wyższego stanowiska [emoji14] wcześniej na to czekałam i nic, a propozycję dostałam akurat wtedy :D no i musiałam odmówić, a jak wrócę do pracy to pewnie znowu będę musiała trochę popracować żeby zwolniło się takie stanowisko :D
Ale ważniejsze oczywiście, że udało nam się szybko w ciąże zajść, a awanse jeszcze przede mną :)

Ja miałam dwa takie mocne skurcze od jakiś 2 tygodni no masakra, ostatni dwa dni temu..a brałam dwie tabletki magne b6 forte :D ostatnio gin mi przepisał aspargin i biorę jedną aspargin i dwie tabletki magnezu..a powiedz mi dalej tak jakby boli Cię ta łydka? mnie wczoraj dalej bolała od tego skurczu..dziś jest lepiej troszkę
No wlasnie nie boli jakos ulozylam noge i szybko przeszlo ,wiec nie dopuscilam aby mnie mocno bolalo..

Ja też chwilę po tym jak dowiedziałam się o ciąży dostałam propozycję objęcia wyższego stanowiska [emoji14] wcześniej na to czekałam i nic, a propozycję dostałam akurat wtedy :D no i musiałam odmówić, a jak wrócę do pracy to pewnie znowu będę musiała trochę popracować żeby zwolniło się takie stanowisko :D
Ale ważniejsze oczywiście, że udało nam się szybko w ciąże zajść, a awanse jeszcze przede mną :)
Dokladnie :p jak juz jedne byly to wiemy ze stac nas na ponowne ;)

Ja miałam dwa takie mocne skurcze od jakiś 2 tygodni no masakra, ostatni dwa dni temu..a brałam dwie tabletki magne b6 forte :D ostatnio gin mi przepisał aspargin i biorę jedną aspargin i dwie tabletki magnezu..a powiedz mi dalej tak jakby boli Cię ta łydka? mnie wczoraj dalej bolała od tego skurczu..dziś jest lepiej troszkę
Też biorę asparaginu 1 i bagb6 dwie :)
A od skurczu czasem bolała mnie łydka do kilku dni. Czasem po 5 jeszcze czulam

A mi skonczyla się umowa 31 października a 4 listopada zaszłam w ciążę :p
Mogli mnie przytrzymać miesiąc , bym przynajmniej macierzyńskie dostała :D
Chociaż z drugiej strony jak tak myślę, to całe szczęście , że już nie pracowałam tam będąc w ciazy. Mogłabym się nabawić choroby i dziecku na pewno by coś było nie tak. W takich warunkach pracowalam.

reklama
no mnie tak bolało że szok..na samym początku nie wiedziałam co się dzieje, bo nigdy przed ciążą nie miałam takich skurczy ;/
Ja miałam , częściej niż w ciazy.
W ciągu tych 8 miesięcy miałam może z 3 razy. Ale też bardzo bolesne. Jak by Ci się zdarzaly to naciągaj palce stóp , stopę , w swoją stronę. W momencie poczujesz ulgę :)

Do góry