reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mogę wiedzieć do jakiego programu refundowanego?
To warszawski program refundowania 3 podejść. To jest program, który był ogolnodostepny przy poprzedniej wladzy. Teraz ten program jest pociągniety i refundowany przez niektóre miasta we własnym zakresie. Warunek jest jeden musicie oboje rozliczać podatki w tym przypadku w Warszawie (mieszkac i zgłosić do urzędu skarbowego), ale nie trzeba być zameldowanym.

Dziewczyny czy ktoras z Was miala robiona punkcje przy znieczuleniu tylko miejscowym? Bo slyszalam ze u mnie w szpitalu robia anestezje tylko gdy jest wiecej niz 10 jaj do wyciagniecia... Kurde strasznie sie boje, czy to w ogole mozliwe zeby zniesc to na zywca??

Dziewczyny czy ktoras z Was miala robiona punkcje przy znieczuleniu tylko miejscowym? Bo slyszalam ze u mnie w szpitalu robia anestezje tylko gdy jest wiecej niz 10 jaj do wyciagniecia... Kurde strasznie sie boje, czy to w ogole mozliwe zeby zniesc to na zywca??
Miały dziewczyny na morfinie ;)
Ostatnio ten temat się przewijał .
Z tego co dziewczyny pisały to za granicą to częsta praktyka :)

reklama
Miłego weekendu wszystkim :-) :-) :-) Samych dobrych wieści dziś, bo my bardzo lubimy dobre wieści :-)
U mnie dziś wesele mojej siostry ciotecznej,więc będzie się działo!!! No i oczywiście dostałam jakże zaszczytną funkcję rodzinnego kierowcy :-) Ale spoko, przynajmniej się mogę poobżerać weselnymi specjałami i nikt nie będzie smęcić,że przytyję :-) :-) :-) Bo przecież i tak wiadomo,że przytyję !!! Ha :-)
Udanej zabawy [emoji1] [emoji1] i smacznego weselnego zarelka! [emoji16] my wlasnie wrocilismy z budowy, wczoraj popoludniu lali nam strop oraz schody i od tej pory ciagle (z krotka przerwa na sen) polewalismy beton, zeby nie popekal na tym goracu. Dlatego Was tak z doskoku nadrabiam [emoji4]
Dziewczyny, powiem Wam, ze teraz jak jest juz strop, to dopiero widac jakie bedziemy miec piekne widoczki [emoji16]

Do góry