reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mam głupie pytanie i to bardzo ..:D jutro idę na pobranie krwi i oddac mocz , robię to co miesiąc i zapomniałam gdzie mam podpisać pojemnik(imię nazwisko) czy na przykrywkę od pojemnika czy gdzieś z boku ? Czy to bez różnicy... Takie mam zaćmienie ..:( :D

Jak podpiszesz na boku nic się nie stanie ;) u nas też trzeba podpisać mimo że kod do skanowania nalepiają póżniej

reklama
Zaworki w sensie te gumowe filtry ? Jak będziesz już przy czyszczeniu widziała że są mocno otłuszczone i nie chcą się domyc. Ale one akurat drogie nie są i chyba 3-4 szt za 12-15 zł są o ile dobrze kojarzę.
Tu masz link do Harmony z butelką i smoczkiem.
Link do: Medela, Harmony Pump & Feed Set, 2-fazowy laktator ręczny z akcesoriami

To opłaca się myślisz ten smoczek ?
Bo sam laktator 100zl. W zestawie 200.
To nie wiem czy nie lepiej dołożyć i za 300 kupić sam laktator elektryczny.. ale znowu te smoczki fajne i pewnie się przydają.. ja to już głupia jestem jeśli chodzi o temat laktatorow :(:(:(

To nie wiem czy nie lepiej dołożyć i za 300 kupić sam laktator elektryczny.. ale znowu te smoczki fajne i pewnie się przydają.. ja to już głupia jestem jeśli chodzi o temat laktatorow :(:(:(
Sam ten smoczek 50 zł około. Smoczek z butelką 70-80 zł . Więc wychodzi Ci na jedno. I nie jestem pewna ale to jest tak że do laktatora masz butelkę + jest dodatkowa butelka i smoczek.
Czyli rąk na prawdę masz laktator, dwie butelki, smoczek.

Nie. W tym zestawie co Ci wysłałam jest jedna butelka.

Jasne. A wysyłka na paczkomat to 8.60 zł to tyle co nic. Poza tym zapas masz, a data serio ponad rok czasu ważności odkąd nam się dziewuchy urodzą. Także nie zdążą się na pewno przeterminowac

W sklepie pewnie bym kupiła za 4/5 zł to tutaj pół darmo połowa chusteczek :)
U tego sprzedawcy zostały 22 paczki. Muszę jutro zadzwonić spytać czy jeszcze będzie miał czy to już końcówka :)

Sam ten smoczek 50 zł około. Smoczek z butelką 70-80 zł . Więc wychodzi Ci na jedno. I nie jestem pewna ale to jest tak że do laktatora masz butelkę + jest dodatkowa butelka i smoczek.
Czyli rąk na prawdę masz laktator, dwie butelki, smoczek.

To najlepiej chyba zadzwonić i spytać. Czyli myślisz , że przy zakupie laktatora jest też smoczek i butelka tak ? Jeśli by tak było to by było wporzadku. A te elektryczne głośne są ?

reklama
Ja nadal w szpitalu . Ciśnienie waha się od 100/60 do nawet 166/100 w tym puls średnio 130 . Jutro maja założyć holter ale powiem Wam , jestem bardzo zawiedziona z opieki . Ciagle słyszę od położnych i gdzie to nadciśnienie a jak mam 141/90 to ze wszystko Ok górna granica normy a czuje ze mi serce wyskoczy :( przykre to .
A to szpital gdzie chcesz rodzić?

Do góry