reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mogłabyś podesłać linka do tego rozkładanego fotela?
Fajnie, że tak szybko wam się udało z Kornelią:)

Tyle mam dziś energi a już wszystko ogarnęłam i nie mam co robić...muszę się wybrać do bratowej po ubranka dla małej to mi kilka dni zejdzie na praniu, prasowaniu i układaniu hehe
To chodz do mnie.. hyhy ja nie mam kompletnie dzis pary..

Nie miałam internetu 2 dni , dopiero dzisiaj dziady z Orange zrobili :D i chyba z godz czytałam posty żeby nadrobic . Ale za to ile rzeczy zrobiłam jak nie miałam internetu ,porządki , prania , prasowanie , gofry :D
Dzisiaj przyszła mi paczka z termoforem z pestek wiśni , i jak tak przeczytałam tą ulotkę to może faktycznie dobra rzecz :p chyba po 2-3 tyg od zarejestrowania się przysłali.
I jeszcze przyszły mi ciuszki z allegro z licytacji dla malej od jednej osoby to sie oplacalo :)Zobacz załącznik 866940 Zobacz załącznik 866941 Zobacz załącznik 866942 Zobacz załącznik 866943
Ja kupilam ten termoforek.. fajna sprawa ,moze kupie jeszcze jeden dla nas :p

Już się ruszyła. Tak delikatnie ale już poczułam ulgę. I tak mnie głupie myśli przeszły, skąd kobieta wie , że dziecko okrecilo się pępowiną w brzuchu ? Skąd ma wiedzieć żeby szybko jechać do szpitala .. bo jak czuje tak słabe ruchy, że ledwo co się rusza to aż mi się płakać chce ze stresu ... :(
Ja tez jestem spokojniejsza jak się rusza, nawet jeśli to boli, ale Przynajmiej wiem, ze wszystko w porządku. Także jak najbardziej Ciebie rozumiem :)

To my.. takie już duże ... :D dzisiaj 33.3 tydzień.
1528892824842.jpg

Załączniki

• 1528892824842.jpg
    1528892824842.jpg
    221 KB · Wyświetleń: 468
Ja kupilam ten termoforek.. fajna sprawa ,moze kupie jeszcze jeden dla nas :p
Zarejestruj się w bebiklub to będziesz miała 2 za darmo :D
Tak ładnie napisane że dobry na wiele rzeczy , ale jak to bedzie w praktyce ... :)
Jeszcze nigdy takiego nie miałam z pestek . Jak ciepły okład to trzeba włożyć do mikrofalówki a jak zimny do zamrażarki , tak ? :D

Poza tym nie chcialabym pisac na forum o objawach infekcji, gdzie jest moje imie i nazwisko :D
Ja tez jakos sceptycznie jestem nastawiona do Fb grupy, właśnie dlatego, ze każdy później wie, ze ja to ja. Wszyscy moga wejść i obczaić cały mój profil od a do z. Tutaj jesteśmy bardziej anonimowe :p

Zarejestruj się w bebiklub to będziesz miała 2 za darmo :D
Tak ładnie napisane że dobry na wiele rzeczy , ale jak to bedzie w praktyce ... :)
Jeszcze nigdy takiego nie miałam z pestek . Jak ciepły okład to trzeba włożyć do mikrofalówki a jak zimny do zamrażarki , tak ? :D
Hyhy nie lubie sie rejestrowac zbytnio :p wole kupic..
Tak dokladnie,jak na zimne to wloz w jakis woreczek zeby zapachy ci nie przeszly :p

reklama
Do góry