reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja miałam raz na początku samym :D Gin mi dziś mówiła że został tylko gbs do pobrania a tak to wszystko mam (oczywiście oprócz morfologii i moczu bo to co wizytę mam).
Podwójnie tylko toksoplazmozę robiłam bo wynik miałam ujemny :D
A kiedy robiłaś druga? U mnie tez ujemny wyszedł. Ale nie mowila nic lekarka kiedy powtórzyć, u nas to badanie nie jest już refundowane, Wiec musiałam za to zaplacic 60€ z jeszcze jakimś innym badaniem, nawet nie wiem co to było...

Mogłabyś podesłać linka do tego rozkładanego fotela?
Fajnie, że tak szybko wam się udało z Kornelią:)

Tyle mam dziś energi a już wszystko ogarnęłam i nie mam co robić...muszę się wybrać do bratowej po ubranka dla małej to mi kilka dni zejdzie na praniu, prasowaniu i układaniu hehe

Jasne :) Link do: SOFA Sofka Kevin Rozkładany Materac Fotel

Kolorem się nie sugeruj, my wybieramy ten jasny beżowy, ale na to i tak ładna naszyte kupimy porządna plus dwie podusie jakieś słodkie :) a wybraliśmy ten ze wzgledu, że mamy mało tam miejsca tzn łóżeczko stoi i pod oknem możemy go umieścić a tam mamy tak max 76 cm szerokości od ściany do momentu stylu łóżeczka z fotelem jak się będzie rozkładał.

Porzadek bedzie dopóki nie zacznie sama chodzić, a potem to już wszędzie zacznie robić porządki po swojemu :D

Hah oj tak, będą tam wtedy jej rządy i porządki [emoji28] wtedy fotel już nie będzie rozkładany to mała będzie miała miejsce na taka jedną, większą skrzynie plastikowa na zabawki wszystkie i tyle :)

Same przyjemności [emoji4][emoji87]A można prosić na wynos z dostawą pod Rzeszów ? :)
Nie widzę problemu[emoji16]gołębiem wyślemy[emoji16][emoji16]
To jest od tygodnia 33+2 np czy 34+2 ?
Musisz dostać maila, żeby odebrać pieluszki[emoji16]
We wrześniu 2017 roku byłam w tej ciąży, ale niestety w 8/9 tyg serduszka przestały bić ;( i 12 października miałam łyżeczkowanie, a 29-30 października znowu zaszłam w ciąże i oto jestem tu :)

Tak chyba miało być :) los wie jak kierować wszystkim i akurat jest teraz dobrze tak jak będzie :)

Jakoś się po tym podniosłam i na pewni jestem silniejsza i mądrzejsza o te doświadczenie życiowe :)
Kurde to mieliście mega szczęście[emoji16] mi lekarz kazał odczekać 3 cykle... Ale podejrzewał inne rzeczy i obawiał się, że sytuacja może się powtórzyć i musiałam jeszcze kilka badań zrobić. Super, że z Kornelią się udało![emoji16]

reklama
Nie miałam internetu 2 dni , dopiero dzisiaj dziady z Orange zrobili :D i chyba z godz czytałam posty żeby nadrobic . Ale za to ile rzeczy zrobiłam jak nie miałam internetu ,porządki , prania , prasowanie , gofry :D
Dzisiaj przyszła mi paczka z termoforem z pestek wiśni , i jak tak przeczytałam tą ulotkę to może faktycznie dobra rzecz :p chyba po 2-3 tyg od zarejestrowania się przysłali.
I jeszcze przyszły mi ciuszki z allegro z licytacji dla malej od jednej osoby to sie oplacalo :)Zobacz załącznik 866940 Zobacz załącznik 866941 Zobacz załącznik 866942 Zobacz załącznik 866943

To może i tak miało być haha ;) ja tez odkąd mam ten nowy telefon i większy ekran itd to pół dnia na telefonie, Interncie, gierkach i forum spędzam :o

Fajne. Tez się tam chyba zarejestruje. Już mam z hipp ten trójkącik do auta i małe chusteczki nawilżone dla dzidzi i z bebiko czy jakoś tak ta szmateczke mała sensoryczna. A termoforek się przyda na te kolki tfu tfu gdyby miała mieć.

Do góry