IrenaX
Fanka BB :)
Dokładnie. W koncu każda będzie miała dzidziusia <3Kochana z kazdej z nas w koncu sie uda![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dokładnie. W koncu każda będzie miała dzidziusia <3Kochana z kazdej z nas w koncu sie uda![]()
Kochana powiem Ci,ze jutro idę do lekarza to się dowiem na 100 % ale z aplikacji wychodzi początek 5 tyg chociaż podejrzewam, ze ciąża jest młodsza,bo późno była chyba owulacji
Serio tak wcześnie do lekarza idziesz ? [emoji848]Kochana powiem Ci,ze jutro idę do lekarza to się dowiem na 100 % ale z aplikacji wychodzi początek 5 tyg chociaż podejrzewam, ze ciąża jest młodsza,bo późno była chyba owulacji![]()
Serio i dobrze wiem,ze nic konkretnego nie da się teraz zobaczyć ale mam taką ochotę i idęSerio tak wcześnie do lekarza idziesz ? [emoji848]
AaaaKochana powiem Ci,ze jutro idę do lekarza to się dowiem na 100 % ale z aplikacji wychodzi początek 5 tyg chociaż podejrzewam, ze ciąża jest młodsza,bo późno była chyba owulacji![]()
to może jakos podobnie mamy
jeju ja tylko się modlę by wszystko ładnie przyrastalo i rosło. Na betę dopiero w poniedziałek, a do lekarza chyba w następnym tygodniu pojadę. Ale czy nie za szybko... dzisiaj 29dc, chyba ze poczekać jeszxze cały następny tydzień czy jak
ale stresik jest co tam się dzieje, czy wszystko dobrzeO jakiej aplikacji mowisz ?Kochana powiem Ci,ze jutro idę do lekarza to się dowiem na 100 % ale z aplikacji wychodzi początek 5 tyg chociaż podejrzewam, ze ciąża jest młodsza,bo późno była chyba owulacji![]()

Skoro tak chcesz to pewnie ze idź [emoji6]Serio i dobrze wiem,ze nic konkretnego nie da się teraz zobaczyć ale mam taką ochotę i idę![]()
U mnie owu była jakos 26-28, a tygodnie liczy się od 1 dnia ostatniej miesiączki ?Kochana powiem Ci,ze jutro idę do lekarza to się dowiem na 100 % ale z aplikacji wychodzi początek 5 tyg chociaż podejrzewam, ze ciąża jest młodsza,bo późno była chyba owulacji![]()
Tak.U mnie owu była jakos 26-28, a tygodnie liczy się od 1 dnia ostatniej miesiączki ?