reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To fajnie , że masz jeszcze siłę :)
Mam nadzieję, że wyjazd będzie udany :)
Dzięki takim atrakcjom szybciej Ci zleci do końca miesiąca ;)

No siła jest na spacerki, leżenie na plazy i zajadanie rybki, gofrów i lodów amerykańskich hah ;)
Dokładnie tak, nim się obejrzę to będzie już 1 lipca i 35 dni do terminu

reklama
Aaaa dziewczyny.. powiedzialam ostatnio mezowi ze chcialabym aby byl przy porodzie.. co prawda nie na dole a przy mojej glowie ;) zaczal sie wykrecac hyhy bylo widac ze sie wystraszyl [emoji23] ale bedzie przy mnie ;) nie puszcze go do domu,czy do pracy.. nie chce byc sama tam jak przy corce :) powiedzialam mojej mamie,a ta swoje.. ze to obrzydliwe i ze ble i ze zna malzenstwa ktore sie rozstaly bo maz byl przy porodzie itd powiedzialam jej ze to moja decyzja i ze tez znam malzenstwa gdzie sa dalej razem pomimo ze maz byl przy porodzie.. juz jej nie poslucham.. mam swoj rozum :)
Wiesz może mama chce cię uchronić od tych gorszych rzeczy co się jednak zdarzają. Sama słyszałam o dwóch przypadkach w rodzinie gdzie po prostu facet potem miał szacunek do kobiety ale widząc to wszystko nie chciał kolejnego dziecka i brzydził się uprawiać seks. Ale sama się zdecydowałam , bo tak jak piszesz mamy swoje rozumy [emoji16]

Spokojnie ;) znam mojego meza ;) on poprostu spanikowal bo nigdy nie widzial takiego czegos ;) ale tez juz wspominal o pepowinie ;) takze luz..poza tym nie wiem jak to bedzie z moja padaczka ,wiec wole zeby byl przy mnie ;) on nawet przychodzi do mnie do ubikacji,gdy za dlugo jestem,sprawdzic czy wszystko gra ;) tylko moja mama go straszy ze to obrzydliwe itd.. on bedzie bardziej spanikowany niz ja.. ale to jest ten moment na ktory warto czekac.. :D pozniej bede miec z niego polew :D

Mój też jeszcze nie widział :D
Ale mówił , że oglądał filmiki z porodu i oglądał zdjęcia jak wyglądają dzieci Zaraz po. dziwiłam się ale w sumie to dobrze. Niech się przyzwyczaja do widoków :D
A my się chyba boimy oboje tak samo. On udaje twardego ale w środku , ładnie powiem .. robi kupę w majtki. [Emoji23] ja tym bardziej :D
A ty ze względu na swoją padaczkę nie musisz mieć CC ? Co jeśli stanie ci się tak podczas porodu ? :/

Wiesz może mama chce cię uchronić od tych gorszych rzeczy co się jednak zdarzają. Sama słyszałam o dwóch przypadkach w rodzinie gdzie po prostu facet potem miał szacunek do kobiety ale widząc to wszystko nie chciał kolejnego dziecka i brzydził się uprawiać seks. Ale sama się zdecydowałam , bo tak jak piszesz mamy swoje rozumy [emoji16]
Dlatego nie chce aby zobaczyl moja cipke taka ogromna okrwawiona ,chce zeby trzymal mnie za reke byl przy mojej glowie
. ;) tez slyszalam o takich parach :p ale juz na tyle znam mojego meza ze wiem co robie :D tzn chyba wiem..

reklama
Do góry