dżoasia
Fanka BB :)
wysłałam ci na facebukachTy mnie lepiej adres dokładnie Kobito podaj-co bym se mogła w nawigację wbićJuuuupii!!! juz sie cieszę
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wysłałam ci na facebukachTy mnie lepiej adres dokładnie Kobito podaj-co bym se mogła w nawigację wbićJuuuupii!!! juz sie cieszę
![]()
Kochana, obóz ogarniecie szybko w 2-3h, a Zator macie maks 30min od Oswiecimia [emoji16] gdybyscie chcieli zjesc cos dobrego w Oswiecimiu, polecam Portobello [emoji4] super kuchnia i podobno najwiekszy ogrod restauracyjny na poludniu Pl [emoji7] fajna miejscowka [emoji4]POwiem Ci ,że będzie ciężko ---to tylko 5 dni...dla mnie najważniejsze to Oświęcim-marzę od dawna
No a ASIK - jak się uda to dodatkowy suuuuuuuuuuuuuuper bonus![]()
Kochana, obóz ogarniecie szybko w 2-3h, a Zator macie maks 30min od Oswiecimia [emoji16] gdybyscie chcieli zjesc cos dobrego w Oswiecimiu, polecam Portobello [emoji4] super kuchnia i podobno najwiekszy ogrod restauracyjny na poludniu Pl [emoji7] fajna miejscowka [emoji4]
Ciężko tak się czeka od wizyty do wizyty,ale dasz radę!!! Zobaczysz,zleci szybko,a ja już trzymam kciuki za serduszko.Niech bije jak dzwon!!! :-) :-) :-)Dziewczyny powiem Wam ze ja się tez cieszę ze tu trafiłam, od końca stycznia czytam Was na bieżąco dzień w dzień... kibicuje każdej z Was.
Tak jak napisaliście invitro uczy cierpliwości, ja mam dzis mega dola, w pon wizyta serduszkowa będzie to mój 8tc, mega długo jak dla mnie i już świruje, zastanawiam się czy coś tam jest we mnie i czy faktycznie będę mogła rozstać się już z praca i jak mam to powiedzieć i z drugiej strony nie wyobrażam sobie ze ten transfer miałby się nie udać bo nie mam już mrozakow i jak mam zaczynać wszystko od nowa to tylko za rok jak już urodzę tego mrozaka..
Na Ciebie i przytulasy to nawet do wieczora będę czekaćdonra Gwizdeczki moje -śmigam spać bo jutro o 4 pobudka a do Aśki nie wypada się spóżnić
do MIŁEGO![]()
Cierpliwości, tylko spokój może Cię uratować :*Dziewczyny, mam objawy jakbym miała dostać okres!!!!! Wiem,że nie mam już na to wpływu ale tak chciałam to z siebie wydusić...a jestem 4 dpt...