reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny mam do Was jeszcze jedno pytanie biorę luteinę w drugiej fazie cyklu, jeśli dostanę teraz okres i zrobię badania hormonalne to wyjdą one prawidłowo, chodzi mi o to czy nie wyjdą one zakłamane przez progesteron ? [emoji4]

reklama
A kiedy ma byc u Ciebie @? Jak by sie udalo(a musi sie udac) to kiedy bys miala termin porodu?
Do terminu porodu na razie nie wybiegam, a termin @ to też nie wiem, owu jeszcze nie było. Ale mam pecherzyk 23,5mm!!!! Zaczyna się już zapadać, więc lekarz mówi że dziś albo jutro owu i mam za 2 dni zacząć brać dupka i za 12 dni od dziś testować żeby wiedzieć czy odstawiać dupka czy nie :))) jestem mega optymistycznie nastawiona

Patrzcie na moją pestke jaka malizna :D

Załączniki

• 20180614_183230.jpg
    20180614_183230.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 133
To razem testujemy w sobote:)
Mnie dosc dziwnie boli brzuch i ostatnio kreci mi sie w glowie ale tak naprawde to wcale nie musi byc objaw. A z przeczuc to 0 bo niechce sie nastawiac ani na tak a i na nie.
A Ty jakie masz przeczucie?
Czuję się trochę przedokresowo. Z drugiej strony to mój pierwszy cylk z ovarinem i nie wiem co brać za ewentualne objawy a co za skutek brania ovarinu. Co ma być to będzie. Tak czy inaczej kciuki zaciśnięte:)

Hej pisałam ostatnio, w 10dpo zrobiłam test wieczorem i rano zobaczyłam bladziutka kreskę na nim(fotka3) , na drugi dzień przed południem zrobiłam rosmanowski test(1foto) po powrocie z pracy rozebralam go i zobaczyłam bladziutka kreskę, z racjij że wyszły one '' po czasie " na drugi dzień kupiłam bobo-test duo. Na jednym (2foto) dwie kreski wyszły od razu, później jak wysechl widać bladziutka różowa kreskę, zrobiłam jeszcze ten drugi płytkowy ale on w pracy był negatywny, dopiero po powrocie do domu zauważyłam fioletowa kreskę cieniutka jak włos. (nie mam zdjęcia). Poszłam do apteki i farmaceutka powiedziała, że może być małe stężenie hcg więc wychodzą kreski po czasie i dała mi dwa testy i kazała zrobić z porannego moczu. Jednak strumieniowy zrobiłam po powrocie i negatywny. Nje mogłam spać pół nocy wstawalam na siku co chwilę i zrobilam z pierwszego moczu płytkowy czułość 15ulm i niestety negatywny, żadnej bladej kreski nawet po czasie. Dzisiaj rano pepino z Kauflandu i również negatywny, żadnego cienia cienia nawet... Jestem wykończona, bo mam pierwsze zmiany i nie mam kiedy pójść na betę, bo laboratorium u mnie w miasteczku do 11....cykle mam 24-25dn, dzisiaj 23d.c. Od wczoraj piersi napecznialy i bardzo bolą... Temperaturę mierze od tego cyklu, przed owulacja 36,2 po owulacji temp. Utrzymywała się 36,7, a dzisiaj bylo 36,8.... Jutro termin @ nie wiem co mam myśleć, mówią żeby się nje nakręcac i czekać ale ja nje rozumiem jak najpierw wychodzą pozytywne ?? A teraz całkowite negatywy...

Zobacz załącznik 867293
Zobacz załącznik 867292
Zobacz załącznik 867294
Dla mnie to są kreski testowe, ktore zawsze wychodzą po czasie. Miałam takich pełno, a testow zrobilam w swoim zyciu chyba z miliard. Oczywiscie życze Ci zeby to jednak byla ciaza, ale zapamietaj jedno: NIE odczytuj testow po czasie, nawet jkaby to.mialo byc minuta po. To naprawde bez sensu i tylko sie nakrecasz w jedna lub druga strone...

reklama
Dla mnie to są kreski testowe, ktore zawsze wychodzą po czasie. Miałam takich pełno, a testow zrobilam w swoim zyciu chyba z miliard. Oczywiscie życze Ci zeby to jednak byla ciaza, ale zapamietaj jedno: NIE odczytuj testow po czasie, nawet jkaby to.mialo byc minuta po. To naprawde bez sensu i tylko sie nakrecasz w jedna lub druga strone...

Tak 3 wyszły po czasie, a ten jeden był pozytywny po minucie więc nie wiem... Musiałaby być to niezly zbieg okolicznosci

Do góry