Sabi32
Fanka BB :)
Ja juz zglupialam calkiemWejdz na suwaczki z baby boom one jeszcze takie realnewszystkie inne cuda mi pokazywały hihi ten mi sie zgadza z om
bo z usg juz nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja juz zglupialam calkiemWejdz na suwaczki z baby boom one jeszcze takie realnewszystkie inne cuda mi pokazywały hihi ten mi sie zgadza z om
bo z usg juz nie
No od 13tc podobno dzidzi w swoim tempie rośnie moje na razie starsze niz z om na ostatniej wizycie [emoji4] także to różnieJa juz zglupialam calkiemciekawe co po usg wyjdzie...
No dokładnie ja jutro zaczynam 15 kończę 14 [emoji4]Sabi jezeli mialam OM 9marca tj w czwartek to w kazdy czwartek kończy się kolejny tydz. a w piatek zaczyna następny.
Ja mialam OM 17marca czyli w kazda sobote kończe dany tydz.
Moja bratowa juz w szpitalu.
Dobranoc
A jak robil usg to mowil po kolei np. nerki sa prawidlowe itd mi robiac tak wszystko mowil. A pappe tez robisz? czy tylko usg mialas?
Może dziecko się nie ułożyło do pomiarów, tak jak moje z tą przeziernością - na oko dobrze, ale nie można było nic wpisać w system. Nie ma co analizować po fakcie i denerwować się na zapas, skoro lekarz powtarzał, że jest ok![]()
A jak robil usg to mowil po kolei np. nerki sa prawidlowe itd mi robiac tak wszystko mowil. A pappe tez robisz? czy tylko usg mialas?
[emoji23][emoji23][emoji23] ja tez malo jem, bo jestem po resekcji żołądka, wiec moje jedzenie się nie liczy[emoji23]U mnie to samo...moje nastolatki plus 12 latek od M plus moj 7 latek ktory pochlania więcej jak 15latek...jak robie kolacje to sama sie za głowę łapie, do tego dziennie do sniadania i kolacji kazdy dostaje po jogurcie, takze samych jogurtów idzie 8 dziennie
Wlasnie zrobiłam tosty, dwa chleby poszly, a ja z tego zjadlam jednego toscika!![]()