D
Deleted member 181275
Gość
Eh negatywny czuli tak jak myślałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musisz wybrać się koniecznie do lekarza.a jesteś pewna kiedy miałaś owulacje.?Eh negatywny czuli tak jak myślałam
Tak bo miałam monitoringMusisz wybrać się koniecznie do lekarza.a jesteś pewna kiedy miałaś owulacje.?
A może któreś jajeczko później dojrzało i pękło i była owulacja pozniej?Tak bo miałam monitoring
Już doszło do pęknięcia jak przyszłam na monitoring [emoji17] Najwyraźniej nic się nie zadziałoA może któreś jajeczko później dojrzało i pękło i była owulacja pozniej?
To teraz pędem do lekarza niech tam zobaczy co się dziejeJuż doszło do pęknięcia jak przyszłam na monitoring [emoji17] Najwyraźniej nic się nie zadziało
Oj przykro mi, ale może u Ciebie jest podobnie, jak u mnie, że może to być baaaardzo wczesna ciąża i nic nie dadzą testy.Eh negatywny czuli tak jak myślałam
Ja sobie sprawdziłam i według tej apki byłby 5 tydzień [emoji23]Oj przykro mi, ale może u Ciebie jest podobnie, jak u mnie, że może to być baaaardzo wczesna ciąża i nic nie dadzą testy.
Dziś znalazłam apkę "Pregnancy+" i tam jest w kalulatorze daty porodu opcja wprowadzenia daty poczęcia - wpisałam naszą datę, kiedy się kochaliśmy i termin mi wyszedł 01.03, czyli dziś dopiero byłby 3tc więc za wcześnie na II kreski. To by wiele tłumaczyło.
Ja zamówiłam sobie zestaw do badania owulacji i kilka testów ciążowych. Jak się teraz nie uda, zawalczymy od nowa w kolejnym miesiącu, już uzbrojona w testy owu.![]()
Dzięki :*