Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Kochana pamiętam , że wysłałaś mi link na priva ale tyle tego jest , że nie mogę znaleźćpamiętasz może skąd zamawialas ?
Ja zamawiałam stąd
Link do: Poduszka ciążowa ZESTAW TYP C kocyk poduszka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana pamiętam , że wysłałaś mi link na priva ale tyle tego jest , że nie mogę znaleźćpamiętasz może skąd zamawialas ?
Jak dobrze pamietam to Ciebie bolała i ciągnęła macica przy rozciąganiu? a dlaczego na 0lecach nie możesz spać?Dziewczyny muszę zakupić rogala do spania ( zalecenie Pani Doktor) i nie wiem która lepsza.. w kształcie C czy U ?
Nie mogę spać na plecach, mąż w nocy czuwa i mnie przekreca i dziś nakazał mi zamówić
No i na ustach mam opryszczke...masaaaaakra
Wiem , że Erazban można A może coś jeszcze ?
Slicznosci:*Moj futrzak tez ja uwielbia i czesto w nocy sie zakrada do nas i probuje swoja malutka dupke wcisnąć![]()
GratulujeGaja ur. 15.06. o godzinie 7:00, 58 cm, 4100 g, siłami natury
Tak bolała, pytałam o to doktor wyjaśniła mi , że macica się rozciąga , uciska i dlatego A szyjka ładna i zamknięta więc nie mam powodu do niepokojuJak dobrze pamietam to Ciebie bolała i ciągnęła macica przy rozciąganiu? a dlaczego na 0lecach nie możesz spać?
Ej ja ciągle na plecach spie :/ a pytam o te rozciągania bo zauważyłam że jak jednego dnia mnie tak ciagnie to następnego dnia rano mam rozowa wypływające luteine. nie chce jeździć z tym do szpitala bo uwazam ze to efekt rozciągania sie ukrwinej macicy.... tym brdziej ze jak już wkładam nastepna rablwtke to czysto jest.... ehhh ciagle cos. skoro ciagle ruchy sa to chyba wszystko ok.Tak bolała, pytałam o to doktor wyjaśniła mi , że macica się rozciąga , uciska i dlatego A szyjka ładna i zamknięta więc nie mam powodu do niepokoju
Na usg ostatnim Pani doktor zauważyła, że małej źle się oddycha, ciężko i kazała mi lekko na bok i odrazu mała lepiej oddychala widać było jak brzuszek ładnie się ruszył i szybsze bicie serca bo się zfenerowawala ale na momencie słyszeliśmy jak się uspokaja
Ja przed spaniem leżałam na plecach bo ona tak wariowala , wypinala się i myślałam, że jej się podoba jak do niej gadam A ona mi dawała sygnały "matka zamknij się i dawaj na bok "
Trochę mi smutno, że się nie domyslilam![]()
Gratulacje [emoji175]Gaja ur. 15.06. o godzinie 7:00, 58 cm, 4100 g, siłami natury
A jakieś kłucia masz w pochwie ? Który w ogóle u Ciebie tc ?Ej ja ciągle na plecach spie :/ a pytam o te rozciągania bo zauważyłam że jak jednego dnia mnie tak ciagnie to następnego dnia rano mam rozowa wypływające luteine. nie chce jeździć z tym do szpitala bo uwazam ze to efekt rozciągania sie ukrwinej macicy.... tym brdziej ze jak już wkładam nastepna rablwtke to czysto jest.... ehhh ciagle cos. skoro ciagle ruchy sa to chyba wszystko ok.
Gaja ur. 15.06. o godzinie 7:00, 58 cm, 4100 g, siłami natury